Tänään käytin nyt sitte leikkauttamassa se patti pois OSKUN silmästä. Vähä epäröiden OSKU asteli eläinlääkärin vastaanotolle, mutta oli ihan reipas poika. (niin kauan kun oli hereillä). Ensimmäisenä poika punnittiin, 23.9kg, roteva poika :) . Koitin muuten tässä yks päivä mitata kuinka korkea OSKU on, mutta ei siitä oikein mitään tahtonu tulla, n.34cm on varmaan aika lähellä totuutta. Vähä pitäisi vielä kasvaa, kun paino bulldogeilla on n. 22-25kg ja korkeus n.31-36cm. Noniin mutta takaisin lääkärillä käyntiin... Sitte OSKU saikin piikin ja meni n. viisi minuuttia kun oltiin unten mailla. Leikkauksen jälkeen lääkäri vielä nyppäsi pojasta pari karvatuppoa ja katsoi onko OSKULLA punkki, kun siinä on pari pientä kaljua kohtaa. Ja punkkihan se oli, sikaripunkki(Sini, nou hätä, ei se tartu). On kuulemma yleinen lyhytkarvaisilla roduilla. Siihen saatiin antibioottikuuri ja silmään voidetta. Herättyään OSKU oli vielä kauan aikaa aika tokkurainen, oikeastaan koko illan. Piti vielä käydä eläinkaupasta ostamassa kauluri ettei OSKU pääse raapimaan/hankaamaan silmää. Se sitte ei ollutkaan yhtään kiva juttu.. ihan hyvin antaa sen olla, mutta on kyllä niin surkean näköinen tötterö päässään, että tekis miel repia he****tiin koko tötsä ! Aluksi sen kanssa oli pikkuhankaluuksia liikkua, kun poika parka törmäili oviin ja lipaston kulmiin, mutta kyllä se siitä. Ja vielä kaiken lisäksi, aluksi vielä tuli pojalta itku.. voi toista !
969748.jpg
Et ota musta kuvia tää päässä... noloo :(

969750.jpg
Vähä aikaa, kun totuteltiin niin pystyttiin jo lepäilemäänkin tötsä päässä....

Että semmosta, pari päivää tota nyt täytys pitää. Täytyy nyt muutenkin vähän enemmän vahtia poikia ettei ONNIN kynsi esim. osu simmuun tms. Onneksi äiti ja iskä lupas huomenna vahtia poikia kun me ollaan töissä. ONNI oli siellä tänäänkin hoidossa, kun oltiin OSKUN kanssa lääkärillä. Sillä oli kuulemma tullu ilmiselvästi ikävä, kun oli ollut niin vaisu ja ihan innoissaan lähdössä autoon. Onhan se varmaan outoa, kun on tottunut että aina on OSKUKIN samassa paikassa!

Ostin tänään OSKULLE sadetakin, mutta se olikin liian pieni. Muuten ihan sopiva, mutta ei mahtunu kaulan ympäriltä kiinni. Onneksi sen sai palautettua. ONNIKIN on jo kasvanut omastaan yli. Pitää käydä kattelemassa jostain Kotkasta päin, josko löytyis jotain kivoja ! En kyl tiedä, että tarvisko OSKULLE nyt välttämättä takkia, mutta jos nyt joku kiva sattuu kohdalle niin täytyyhän se ostaa :) ONNILLA on ollu joskus talvisin takki päällä kun ollaan kylmemmillä ilmoilla lenkkeilty.Sadetakilla  pikkuherra ei nyt varsinaisesti tekisi mitään, kun eihän ONNI lähde lenkille sadekeleillä :D ! Hienohelma....