1068456.jpg
Mä makaan täs , jos vaikka joku sattuis lähtemään johonkin niin oon sitte heti valmiina lähtöön ja pääsen varmasti mukaan !!!
OSKU on aina lähössä ensimmäisena, jos ulko-oven avaa, oikeastaan ei oo ees väliä kuka meiltä on lähössä ja mihin kuhan vaan herra pääsee mukaan.

Tiistaina meitä kävi moikkaamassa vanha kaveri PONTUS. PONTUS on kanssa englanninbulldoggi, mutta hurjan paljon isompi kuin OSKU. Jos meiän poika painaa sen 25kg niin POMPPA näytti siltä että painaa ainakin tuplasti enemmän :) Oli aika rajut leikit pojilla, ei meinannu huonekalutkaan pysyä enää paikoillaan. Käytiin kyllä aluksi tossa mettässä, mutta siellä oli niin paljon lenkkeilijöitä ettei siitä oikein tullu mitään... ONNI pysytteli pääasiassa vähän sivummalla, mutta koitti sekin välillä mennä sekaan vähän isottelemaan..ja rähinähän siitä sitte tuli. Pitää kyllä varmaan seuraavalla kerralla pysyä pihaleikeissä, kun PONTUS taas tulee kyläilemään :D
En saanu oikein hyviä kuvia kun ei pojat tahtonu pysyä aloillaan hetkeäkään, mutta tässä nyt muutama..
PONTUS
1068510.jpg
OSKU ja POMPPA
1068514.jpg

Torstaina vietin vapaa päivää ja kävin ostamassa keittiöön jouluverhokankaan ja katselemassa vähän joululahjoja. Oikeastaan mulla on kyllä lahja-asiat aika hyvällä mallillaan, melkeen oon jo kaikki ostanu ja jos jotain on ostamatta niin tiedän jo mitä ostan ! Jee, ihanaa, kuukauden verran kun jaksaa odotella niin on jo joulu !!!! *<:)
Lauantaina sainkin jo valmiin verhon, kun äiti oli sen saanu ommeltua. Nyt se on jo ikkunassa, ei siinä nyt mitään tonttu-ukkoja juoksentele niin ajattalin etä voin laittaa sen nyt jo.. No joo..poikkesin vähän "aiheesta".
Lauantaina JOPE ja Sini kävi meitä morjestamassa ja illalla käytiin vielä Kuusankoskella moikkaamassa SAKUA. OSKU leikki siellä niin paljon, että ei sillä meinannu jalat kantaa kun oltiin lähössä. Mun piti kantaa se pihalle ja se vaan lyyhisty lumihankeen vilvoittelemaan :) ONNIN energia kului pullan syöntiin ja SAKUN luiden nakerteluun ! Kuusankoskella oli muuten paljon enemmän lunta, kuin meillä täällä, epäreilua !!!!! Ja nyt näytää taas siltä että katoaa nuo vähätkin lumet kun sataa jotain vedentapaista p**kaa.. plaah!
No mutta..eiköhän tässä taas ollut tarinat ja turinat tältä erää, meen laittamaan OSKULLE toisen niistä punkkilääkkeistä ja sitte lähetääkin syömään.

1068567.jpg
Onks mun ihan pakko nousta jo sängystä ?!

Lisäsin tonne OSKUN pentukuvia ja kuvia ONNISTA sivuille pari kuvaa... kuvat on otettu kännykällä niin kuvanlaatu on mikä on..