Ei kyllä uskoisi kun ulos katsoo. Se ihana lumisuus siis kesti vain hetken. Toivotaan, että edes jouluksi saadaan valkoinen maa.
12 yötä siis jouluaattoon, ja viisi yötä OSKUN 1-vuotis päiviin. 17.12 on siis OSKUN suuri päivä ;) . No ei kyllä aina uskoisi, että tuo möhkö täyttää kohta jo vuoden. Tuhoja tehdään edelleen ihan kiitettävästi. Pahin kaikista taitaa olla se pari viikkoa sitten syöty seinä, mutta sen jälkeen onneksi poika on tyytynyt möyhentämään omaa tyynyään (koputan puuta..). Uskaltauduin sunnuntaina jopa ostamaan eteiseen uuden lipaston. En kyllä mitään kallista vielä raaskinut ostaa..kaiken varalta. Pääasia, että sai edes jonkun sen vanhan tilalle, kun alkaa olemaan noita asuntoesittelyjäkin niin onhan se kiva että vastassa on ehjä lipasto. Olen taas parina päivänä turvautunut valkopippurin apuun. OSKU tuntuu muistavan ettei valkopippuri kovinkaan suurta herkkua ollut, kun poika näkee pippuripurkin kädessäni häviää se kuin tuhka tuuleen :D. Hyväksi havaittu siis !

Eilen päästiinkin ulkoilemaan Lauran ja SERAN kanssa. Treffattiin ystävämme lankamalmilla...  Tässä vähän kuvia hauvakaveruksista:

1127127.jpg
Tässä koko kolmikko..takaapäin ;) Oli täysi mahdottomuus saada kaikkia kolmea samaan kuvaan, aina kun oli kamera valmiina,niin johan noista ehti joku luikahtaa ihan muualle...

1127142.jpg
ONNI ja SERA. Koittaakohan ONNI mennä ottamaan SERALTA kepin ?
..turha toivo ! Siitä typy pitää kiinni kynsin hampain :)

1127135.jpg
OSKU vilvoittelee, että jaksaa taas riehua

1127155.jpg
ONNI raukalla oli pienoisia hankaluuksia tulla rinnettä alaspäin. Ylös mentiin kyllä ihan rivakasti. Olin ihan varma, että poika tulee alas kuperkeikkaa, mutta hyvinhän se meni.

1127163.jpg
Minnes sitte menisin ?!