Käytiin tänään taas OSKUN kanssa eläinlääkärillä, syynä edelleen nuo kaljut kutisevat läiskät.. Ollaan jo aikasemmin saatu lääkkeet sikaripunkkiin ja silloin näytti, että kutina olisi helpottanut. Nyt sitte päätin viedä poitsun uudelleen, kun taas kutittaa, eikä läiskät häviä mihinkään..no ei niitä onneksi oo tullu lisääkään ! Pojasta otettiin raapenäte (rapsutettiin kaljusta kohdasta "veitsellä" iho verelle..) ja löytyhän siitä edelleen sikaripunkki. Näytteissä oli ainoastaan kaksi elävää punkkia.. Saatiin lääkkeeksi hurja kasa antibiootteja ihotulehdukseen ja lääkäri laittoi niskaan advocate-liuoksen. Kuukauden kuluttua sitten uudelleen tarkastukseen. Ja sitte katotaan jos voisi antaa myös rokotuksen, kun ei sitä nyt voinut antaa muiden lääkkeiden ja ihotulehduksen takia.
Kiltti poika OSKU oli, mitä nyt oli vähän pojassa kiinni pitelemistä, kun nostettiin se tutkimuspöydälle ja lääkäri otti näytteitä. Ihmekös tuo, ei se kovin mukavalta kuulosta, että jo tulehtuneesta ihosta rapsutetaan pinta rikki... Toivottavasti 90kpl antibiootteja riittää parantamaan OSKARIN :)  Tosin lääkäri sanoi, että sikaripunkki voi olla hyvinkin sitkeätapaus. Pahimmissa tapauksissa koirasta on tullut kokonaan kalju ja on jouduttu jopa lopettamaan sikaripunkin takia... Mutta pidetään me OSKULLE peukut ja tassut pystyssä, että nyt tulisi pojasta terve !!!

ONNI saatto olla hiukka hämillään, kun aamulenkin jälkeen iskin OSKUN paksiin ja ONNIN sisälle. Ei oo pahemmin poitsu joutunu olemaan yksin kotona.. Annoin ONNILLE lähtiessäni luun ja jätin rapuista portin auki, että on tilaa seikkailla. Eiköhän sen aika kulunut luuta syödessä, kun yleensä pitää vahtia ettei OSKU tule ja nappaa luuta..nyt sai nautiskella :) Ihme kyllä ei ollu ONNI sohvalla syömässä, kun tultiin takasin. Laitoin varmuuden vuoksi viltin sohvan päälle, kun olin melkein sata varma että sinnehän ONNI hyppää heti tilaisuuden tullen, mutta tulikin yläkerrasta meitä vastaan.

Nyt vaan sitte poikien kanssa odotellaan, että tuo ilma tuosta paranisi, että päästään illalla kunnon lenkille. Toissapäivänä käveltiin yhteensä melkein 8kilometriä... loppumatkasta alko jo OSKU ainakin hieman hyytymään ja kattelemaan anovasti muhun päin "äiti pitääks mun kävellä viel pitkälle,,mä en koht jaksa enää...".. ONNISSA ei matkan aikana huomannu väsymyksen merkkejä, mutta kun kotiin päästiin hipsi molemmat rutut yläkertaan vetelemään sikeitä :)