Eilen käytin nyt sitte vihdoin ja viimein Oskun kanssa siellä lekurissa. Nyt on "pampulat" leikattu. Operaato kesti noin tunnin verran. Ensin kun mentiin lääkäriin Osku sai kolme piikkiä: Kipulääkettä, antibioottia ja nukutusainetta. Mä näin vaan kun poika nukahti ja sitte lähdin käymään kotona.
Kun menin hakemaan Oskua, niin oli se hereille saaminen yllättävän hankalaa. Jonkun aikaa piti poikaa herätellä. Sitte ku se saatiin jalkeille oli sen kävely autolle hiukka haparoivaa. Kotona Osku lähinnä kyyhötti jossain "piilossa". Ensimmäisenä se hoiperteli pihalle yhen kiven taakse piiloon ja siellä se sitte pysykin melkein niin kauan kun me saatii hommat tehtyä ja tultiin sisälle.
Ilta ja yö meni hyvin. Poika ei ulissut yhtään vaikka lääkäri semmosesta varotteli, eikä haava vuotanu verta. Ainut huolen aihe mulla ol se, kun ei Osku suostunu juomaan mitään. Koitin sitä juottaa ja laittaa edes hiukan vettä sen suuhun, mutta ei. Nyt aamulla se kuitenkin söi ihan hyvällä halulla, joten ei sillä varmaan mitään hätää ole. (Kukapa ei söis jos joutuis paastoamaa 24h). Toivottavasti se antaa haavan olla jatkossakin noin rauhassa. En millää haluais laittaa sille sitä kaulusta, kun sit se on taas niiiin kömpelö...

Pojat kävi lauantaina heittämässä talviturkin :) Laitan kuvia, kuhan muistan lainata äipän kameraa!

AURINKOISTA VAPPUA  :) ...ja ollaahan kiltisti !