Tää viikkokin alkaa sit olee taas lopuillaa. Mulla onkin ollu tällä viikolla ainoastaan maanantai ja nyt tää perjantai töitä. Muut päivät on menny pääasiassa tossa pihahommissa.Lukuunottamatta keskiviikkoa jolloin käytiin ikeassa shoppailemassa. Yllättävän vähän löyty tällä kertaa ostettavaa. Kaikennäköstä pientä..
Terassi saatiin valmiiks viime viikonloppuna, mut muuta hommaa riittää vielä vaikka kuinka ja paljon. Rutut on tietysti olleet innokkaita apureita. Suht hyvin pojat tossa omalla pihalla pysyy. Yhtenä pävänä kyllä käytiin moikkaamassa postipatea postilaatikoilla asti, mutta muuten ne on lähinnä pyöriny tossa jaloissa :) Osku hakee puukatoksesta millon minkäkin näköstä karahkaa ja Onni tutkailee pihaa muuten vaan.. On ne sitte ollu illalla väsyneitäkin, kun on koko päivän pihalla touhunneet.

Eilen oli tarkotus viedä tuo Osku siihen leikkaukseen. (pallin poistoon..) Meillä oli aika varattu kolmeksi, mutta kun mentiin lääkärin oven taa oli ovessa lappu : "Olen sairaslomalla". Ei sitte mentykkää... Tänään soitin sitte kyseiselle lääkärille ja saatiin uusi aika. Uusi  aika ois nytte sit 29.4 . Oli ehkä ihan hyvä tuuri, ettei poikaa nyt leikattukaan, kun huomenna mennään kangasniemelle kyläilemään niin ois Osku joutunu sitte olemaan leikattuna koko päivän Onnin kanssa kahdestaan kotona. Kyllähän niitä joku välillä olis käyny kattomassa, mutta kuitenkin,,,, Parempi että oon sitte itte kotona sen leikkauksen jälkeen ruttujen kanssa .
Nyt töihin päin..... Hauskaa viikonloppua !