Nyt ois sitte juhannus juhlittu.. Meidän juhannus alko torstaina, kun  lähettii aamulla Puumalaan mökille. Rutut lähti tietysti reissuun mukaan ja Justus vietii vanhempieni luo hoitoon.
Mökillä pojat sai temmeltää vapaina koko ajan. Se on hyvä paikka, kun ei ole naapureita ihan vieressä ni ei oo huolta, että ne menis jonkun pihoille. Ja mihkäs ne nyt muutenkaa siitä lähtis, kun on niin hurjan paljon tutkittavaa ja koirakavereita niin monta samassa paikassa.

Oskun osin mökkireissu ei alkanu kovin valosissa merkeissä.. Oltii ehitty olla alle tunti mökillä niin Osku lumpsahti laiturilta veteen ja meinas onneton hukkua. Kyllähän se siis uida osaa, mutta kai se vaan pelästy niin paljo, että mun piti juosta vetämään se kaulapannasta laiturille. Onnille kävi sama tapaturma sitte seuraavana päivänä..onneksi oli apu lähellä molemmilla kerroilla !
Osku keksi itteleen sielläkin sitte mukavan mökkileikin..se toimi pallopoikana, kun pojat pelas pingistä. Aika monta palloa se sai rusennettua. Osku kun sai pallon kiinni se lähti juoksemaan pallo hampaissaan karkuun ja pari kertaa se piti terassin altakin houkutella esiin.

Onni taas keskittyi paikkojen tutkiskeluun ja seikkailemaan metsikössä.  Yöt pojilla meni siihen, kun ne koitti metsästää itikoita, mitä riittikin ihan kiitettävästi ensimmäsenä yönä. Onni nyt ei muutenkaan osaa nukkua "vieraassa" paikassa samalla tavalla, kun kotona. Vieläkin tuntuu väsymys painavan... niin koiria kuin meitäkin ;)

Rape
1669563.jpg

Riki
1669571.jpg

Saku

1669583.jpg

Semmosia karvakuonoja oli pojilla juhannuskamuina !

1669594.jpg

1669603.jpg

1669611.jpg

1669625.jpg

1669648.jpg