Johan onki taas vierähtäny aikaa viime kirjotuksista.
Joulu sitte oli ja meni...tosi nopeesti se sit taas menikin. Meillä on jo kuusipuuki linkastu pihalle ajat sitte. Onko sitä ees paljo järkeä laittaa parin päivän takia ?! No enköhän ens vuonna taas sen kuitenki halua laittaa vaikka nyt koko ajatus tuntuu ihan turhalta.
Onni oli ihan hulluna joululahjoihin :) Äkkiä piti repiä paketti auki, että pääs jo seuraavan kimppuun. Osku ei ollu ihan yhtä innoissaa, mut kyllä sekin alko loppujen lopuks ymmärtämään jutun juonen. Parit lelut saatii ja sitte hirvee kasa nameja :) Ei tartte iten herkkuja ostella vähää aikaa !

Tänää käytiikin poikien kanssa moikkaamassa Teriä ja Bellaa 
Vähä oli Oskulla ja Terillä erimielisyyksiä (tai mitä lie), mutta kivasti meni :) Mistäs sitä tietää mitä noitten päässä liikkuu,,, Yleensä muita koiria saattaa ärsyttää, kun noi meiän rutut on niin sähliä (tai uteliaita), tai oon jostain lukenu siitäkin, että bulldogin ulkonäkö on niin erilainen, kun koirilla yleensä, että toiset koirat voi luulla että se on vihanen, vaikka toisella oliskin ihan "perusirvistys". No, ei niillä kuitenkaan mitään tappelua ollu..vähä piti välillä ärähtää ja sitte taas meno jatku :)
Osku onnistu kyllä löytämään heti kaikki tytsyjen lelut. Onhan se varmaan kiva päästä retuuttamaan välillä pehmoleluja, kun ei niitä kotona ole. Nii, mistäkhän johtuis... ;)
Onni taas tuntu olevan kun kotonaan.. melkein ensimmäisenä sänkyyn möyhimään ja siitä sohvan kautta keittiön tuolille :D
Onnilla ja Bellalla oli ihan omat leikit, siellä ne pyöri olohuoneen pöytää / sohvaa ympäri ku mitkäkin... Kai siinäki joku tarkotus oli...ehkä.
Parempi vaihtoehto ryhmärämälle taitas kuitenki olla noi pihaleikit ;)


2204706.jpg
joululahjojen availua..
2204694.jpg

2204628.jpg
Bella, Osku ja Teri

2204633.jpg

2204655.jpg

2204687.jpg

Ei tullu tällä kertaa hirveesti kuvia räpsittyä, kun oli niiiin kylmä. Pysy lapaset tiukasti kädessä...