OSKU, Oscar Di Bella Natura, synt. 17.12.2006, slovakia   896927.jpg

Olin haaveillu toisesta koirasta jo kauan, mutta meiltä tuo toinen osapuoli ei ollut kovin suostuvainen. Tilaisuuteni tuli kun Teemu suunnitteli ostavansa moottoripyörää kesäksi, sanoin että jos tulee moottoripyörä tulee myös bulldoggi, ja läpi meni! Olin jo kauan ihastellut bulldoggeja ja kun eräs tuttumme sai englanninbulldogin pennun ja näin semmoisen "livenä"niin rotuvalinta seuraavalle koiralle oli selvä!
Olin yhteydessä kaikkiin (ainakin määrä tuntui siltä ettei suomesta löydy enempää) kenneleihin mitä netistä löysin. melkein jokaisessa kennelissä oli sama vastaus, ei ole pentuja, tai: on tulossa mutta kaikki jo varattuja. Siinä vaiheessa alkoi jo epätoivo vallata minua, mutta ajattelin vielä yrittää lemmikkipalstat.net kautta. Pistin apulaan viestin että tahdotaan ostaa englanninbulldoggi uros.  Sieltä eräs nainen löysi ilmoitukseni ja otti minuun yhteyttä sähköpostitse, että hänelle olisi tulossa kohta puoliin bullipentuja Slovakiasta. Otin vähän taustoja selville kyseisestä henkilöstä (ettei ole mitään tehtailumeininkiä ym.) ja siitä sitten aloin pohjustamaan pennun tuloa. Sähköpostitse valitsin monista pennunkuvista juuri OSKUN.
1.3.2007 lähdettiin sitten Sinin kanssa hakemaan OSKUA Helsingistä lentokentältä. Oskun lento oli Helsingissä n.16.20, mutta sen jälkeen pentua sai odotella vielä jonkin aikaa, kun kaikissa selvityksissä ja paperi asioissa kesti..  Kotona oltiin vasta illalla seitsemän jälkeen.
Näin OSKU päätyi meille.