Siis Oskua....välillä on hyviä päiviä ja välillä huonompia. Yritin tilata pojalle lääkäriaikaa perjantaiksi, mutta mennään vasta maanantaina. Edellisestä käynnistä on nyt n.kuukausi. Antibiootteja popsitaan edelleen, mutta muuta lääkitystä ei tällä hetkellä kutinaan ja läiskiin ole. Kyllä tuo rapsuttaminen ja kiehnääminen ovat mielestäni ainakin vähentyneet ja turkki/iho näyttää paremmalta. Empä sitte tiedä mitä konsteja vielä on jäjellä josei punkit ole hävinneet...
Pidetään peukut ja tassut pystyssä sitte maanantai aamupäivänä :)

Tuli sitte takatalvi.. eihän sitä talvea enään kukaan olisi kaivannut...kesää kohti jo ;) Tänään oli tarkoitus ulkoilla poikien kanssa pidemmänkin aikaa, mutta ei noita tohon lumisateeseen saa. Nyt on taas tullu oltua töissä sen verran enemmän, että on ulkoilut jääneet vähän vähemmälle ja viikonloppu meni juhliessa.... ja palautumisessa ;) Ensi viikonloppu meneekin sitte töiden merkeissä.
Petparkistakin tuli ilmoitus, että hihnat olivat loppuneet ja pari viikkoa menee ainakin vielä että paketti tulee. Tietenkin..mun tuuria, että saa odotella kuukauden verran, kun kerrankin tilaa jotain kivaa ;)
Oon tainnu mainita, että pojilla on nykyään sohvalla oleskelu kielto.. Onnille oppi on mennyt perille jo hyvin, mutta Osku välillä (joka päivä ;) yrittää josko sais istuskella sohvan kulmalla ja katsella ikkunasta pihalle. Eilen kun olin siivoamassa vessaa, niin ihmettelin kun Onni piti ihmeellistä ininää (ei ulinaa, eikä haukkunut vaan jotain siltä väliltä) ja tuijotti vuoroin minua vuoroin olkkariin.. Jätin sitte siivoukset kesken ja tulin kattomaa, että mikäköhän herraa vaivaa... Osku istuskeli taas sohvalla katselemasta ikkunasta. Nostin pojan alas sohvalta niin Onnikin oli tyytyväinen :) Halusi siis vain ilmoittaa mulle, että olkkarissa tehdään "laittomuuksia".
Nii..kaipa se meinas, että kun en minäkään saa siellä istua niin ei muuten istu Oskukaan !

(.Jos välistä puuttuu kirjaimia, johtuu siitä, että kaikki näppäimet ei ihan kunnolla toimi..Osku eräs ilta jyräsi koneen yli ja näppäimistö koki pieniä vaurioita ! )