Eipä tässä nyt ole kummempia "tapahtunut", mutta kertoilen nyt kuitenkin parin viime päivän kuulumisia. Nyt alkaa olee onneksi mullakin jo selkä kunnossa niin on päästy poikien kanssa lenkkeilemään. Viime viikko vielä meni vähän pienempien lenkkien parissa. Viikonloppuna ei touhuiltu mitään ihmeellistä, lenkkeiltiin ihan omalla porukalla tässä Tallinmäellä. Käytiin heittämässä tavallisia "remmilenkkejä" ja sitte tossa lähimetsissä juoksentelemassa. OSKU onnistuu aina löytämään yhä isompia ja isompia keppejä tohon meidän etupihalle varttumaan seuraavaa metsäreissua. Tossa etuovella on pari OSKUN mukanaan tuomaa keppiä, joista yksi otetaan aina metsään mukaan. Lenkin alussa poika saattaa hylätä kepin,mutta kotimatkalla sama keppi löytää kyllä tiensä kotiin :).
Tänään ollaakin sitte kävelty heti aamusta vanhemmilleni aamukahville, matkaa on ehkä joku päälle 4 km. Hyvin jakso pojat tallustaa, OSKULLA vaan on se paha tapa, että koittaa hyökkäillä autojen "kimppuun". Tossa kuitenkin joutuu kävelemään koko matkan isontien vieressä... Ideoita miten siitä tavasta pääsisi eroon ?! Muuten oli kiva aamulenkki. Sitte käytiin vielä iltapäivällä tässä lähistöllä heittämässä pikkulenkki. Nyt pojat sitte nukkuukin sikeästi ;) taidan hyödyntää tilanteen ja siivota vielä JUSTUKSEN häkin ja sitte lämpimään saunaan !
Tässä viel pari kuvaa viikonlopun metsälenkiltä...
1007294.jpg
1007295.jpg
1007298.jpg
..ja vielä pari kuvaa vanhempieni luota...
1007301.jpg
OSKUN  toinen lemppari paikka vanhemmillani..pöydän alla. Eihän sitä tiedä mitä herkkuja sinne aina pojalle tipahtelee :D

1007304.jpg
ONNI etsii ilmeisesti niitä herkkuja sitte pöydän päältä, eikä alta..