Tossa siis meiän viikonloppu supistettuna. Perjantaina äkkiä töiden jälkeen kavereille kattomaan Suomi- Venäjä ottelua ja voi *¨?(# miten  siinä kävikään.
Lauantaina sitte reippaana töihin. Pojat vietti lauantai päivän ton ukkelin kanssa puuhommissa. Mahto olla suurena apuna :D Illalla katottiiki sitte tässä kotosalla peliä kaveruuksien kanssa. Se pelihän meni sitte niinku pitiki, HYVÄ JELLONAT :) Yö kylässä oli mukana myös bokseri typy Uni. Siinä typyssä kyllä vauhtia riitti. Ensin piti tietysti tutkia kaikki paikat läpikotasin . Vaikka onhan tytsy ennenkin meillä vieraillut... Jossain vaiheessa Uni oli ehtinyt käydä syömässä Onnin aamunappulat tiskipöydältä, kun olin pistäny ne valmiiksi likoomaan.
Koitin saada vähän ees kuvia siitä maantiekiitäjästä ja rutuista, mut yleens kuvaan jä ainoastaan Unin hännänpää :D
( en muuten tiiä mistä johtuu, mutta kameran kello heittää tunnin... vaikka oon kyl vaihtanu kameraa oikeen ajan ni silti se näyttää tunnin liian vähä)

Vähän on pimee toi kuva, mut kai siitä ees jotan selvää saa,,,
1571107.jpg

Nuuh nuuh
1571143.jpg

Täs kuvassa Osku komentaa Unia, kun se syö luuta. On se kumma juttu noilla koiruuksilla että kaikkien pitäs leikkiä sillä samalla lelulla tai syödä just samaa luuta vaikka niitä olis yhtä monta samanlaista, kun koiriakin.
1571150.jpg

Halit
1571155.jpg

Toi oli aika hassun näköstä leikkiä, Uni hyöri ja pyöri ja Osku makas paikallaa..hih !
1571167.jpg

Onni tyyty pysymään taka-alalla, kun sillä meinas mennä hermotkin Unin kanssa pari kertaa. Uni ois kovast halunnu leikkiä Onnin kanssa. Se läpsi Onnia tassullaan ja Onnilla meni sitte hermot. Se jopa (koitti) ärähti Unille pari kertaa, mutta eipä typy siitä hätkähtäny. Niinno.. Onni on Unin takamuksen kokonen ja siltä puuttu alahampaat ni ei se ärähtely tainnu olla kovin uskottavaa :D Meitin kovis !

Sunnuntaina sitte oliki mulla taas työpäivä. Aluksi ei ollu mitää, oli ihan normaali olo, mitä nyt vähä väsytti, kun oli tullu sen lätkän takia valvottuu. Jossaa vaiheessa päivää kuitenkin tuli jotenki heikko olo, eikä mikää maistunu. Sinnittelin kuitenkin sen päivän töissä. Illalla kun pääsin kotiin  mittasin kuumeen ni 39 astetta oli ja alko sit se mahatautikii.. YÖK !

Tänää ollaaki vaa poikienkaa maattu koko päivä. Oon tässä ittekseni miettiny, että onneks noi on tommosia mitkä viettää päivät ihan mielellää nukkuenkin. Onni on nukkunu mun kainalossa sohvalla ja sohvan kunnosta päätellen myös Osku on vedelly sikeitä tossa sohvan reunalla.
Nyt ne näyttää jo kyttäävän ruokaa, pitää mennä kattoo oisko Oskun riisit jo valmiina. Itte oon vaan syöny.... tai siis juonu mustikkakeittoa ja mehua. Eiköhän tää tästä....