Tää viikko ollaakin sitte vietetty "talvilomaa". Huomenna ois mulla yks työpäivä edessä ja sitte taas seuraa neljän vapaan putki. Lauantaina ois tarkotus juhlia toisia tupareita.. nää ois nyt vähä tämmöset "vanhemmanväen" ;) bileet... Kyllä musta kuiteniin tuntuu, ettei sitä vauhtia ja hurjia tilanteita näistäkään juhlista puutu. Kirjottelen niistä sitte lisää, kun on juhlista selvitty !
Oskulla tuo kutina tuntuu pysyvän.. Pitäiskö tässä vaiheessa jo ruveta huolestumaan ?? Vai oonko turhan hätäinen, kun viikko ollaan vasta oltu erityisruokavaliolla ?! Poika on syönyt jotenkuten nappulansa ja tyytynyt haistelemaan Onnin herkkuruokia.
Onnista puheenollen.. Oli saapunut sieltä PetParkista sähköpostia, että tilaukseni todennäköinen toimitusaika on ensi viikon lopulla. Nii.. eihän sitä sitte tiiä saanko niitä Onnin lenkkeilyvarusteita vielä silloinkaan. Laskujeni mukaan niiden olis pitäny olla perillä jo tällä viikolla... Niitä odotelessa ;)

1388683.jpg
Oskulla on kumma tyyli mennä "hengailemaan" rappusille.. Tuossa se nykyään suht usein istuu ja rotkottaa tota toista tassuaan alemmalla rapulla.
1388698.jpg
..ja tuossa takan edessä on mun mielestä toinen aika outo paikka koiralle. Eikö ne yleensä etsi viileämpiä paikkoja ?? Tuo ei, takkaan kun laitetaan tulet bullipoika hinautuu takan eteen lämmittelemään....tai jotain..

Ja minä,,,, jaksan aina olla vaan niiiin suloinen :)
1388714.jpg
1388719.jpg

Rakkaat ruttuni <3
1388725.jpg