Onni järjesti meille kunnon draamaillan tässä torstai-iltana. Poika hävis niinku tuhka tuuleen.
Olin menossa yläkertaan tossa ennen yheksää ja kun ei Onni ollukka tavanomasella paikallaa nukkumassa tulin sitte kattomaa, että missä se oikee on. Eihän poikaa löytyny alhaaltakaan. Sitte mentii pihalle huutelemaan, kun ei sisältä mistään löytyny. Ei näkyny, eikä kuulunu, vaikka käytettiin taikasanaa "syömään" . Tultii sitte vielä sisältä ettimää vintistä ja saunasta ja kaikista mahollisista paikoista, jopa kaapeista ruttua etsittii.
 Eihän sitä siinä vaiheessa auttanu muuta, kun ottaa polkupyörä ja auto alle ja lähtä tästä kylältä ettimää sitä. Ite poleksin kaikki maholliset tutut lenkkireitit, ja ukko etti autolla tuolta isompien teiden luota. Välillä käytiin kotona kattomassa, jos ois käynny niin onnellisesti, että koiruus ois itteksee tullu kotiin. No eipä sitä täällä näkyny ja rupes tulemaa jo pimeetäki. Soitin sitte siinä vaiheessa hätäkeskukseen ja kysyin oisko kukaa soittanu, että ois koira löytyny. No eipä ollu ! Siinä vaiheessa rupes jo epätoivo valtaamaa mieltä ja aattelin jo että eikai sitä nyt kukaa oo ryöstäny... Eihän siinä muu auttanu ku lähtä taas kiertelemään. Aina kun jossain tienvieressä näky joku vaalea möykky pelästyin, että tossa se nyt on auton alle jääneenä.
Tossa ennen yhtätoista tultii tähän kotiin oottelemaan, kun meille oli tulossa kavereita auttamaan etsinnöissä. Soitin siinä sitte vielä kotkan elänsuojeluyhdistykselle ja kysyin että oisko löytyny mopsia ??
.....ja OLI !!!!!  Voi, että sitä riemun määrää, kun nainen siellä langan toisessa päässä sano, että Onni on tässä samassa kylässä erään naisen luona, joka heh, kasvattaa mopseja. Soitin sitte kyseiselle naiselle ja haettiin rakas pikku Onni yöllä yhdentoista pintaa kotiin :) Eihän tolla pojalla mitään hätää ollut, siellä se kuulemma oli syönyt iltapalaa ja ollut kun kotonaan :D Hauska sattuma, että poika pääty juuri mopsiystävien luo !

Onni oli ollu tossa lähikaupan edessä keskellä tietä, josta joku pikku tyttö oli vienyt sen tälle naiselle, mistä Onni haettiin. Oli luullut että mopsi oli heiltä karannut. Voihan se olla, että Onni olisi tosta ite kipittäny kotiin, mutta ihan hyvä että se siitä "pelastettiin" ettei jääny auton alle !
Loppu hyvin kaikki hyvin ! Nyt kyllä hommaan Onnille pienenpienen pannan mitä se saa pitää aina kotona ollessaan ja siihen hommaan laatan mihin laitan sen yhteystiedot. Ei noilla meinaan yleensä kotona pantaa ole.... Kohta on !