Tänää oliki aamulla jo tosi kylmö lenkkikeli... oli tainnu olla yöllä jo pakkastaki. Kohta pitää jo sovittaa, että vieläk Onni mahtuu sen talvirotsii :) Eihän meitin hienoherra talvella voi ilman takkia ulkoilla. Ostin sille heijastin liivinki, mut meiän punkero ei siihen mahtunu. Annoin sen sitte Lumille, kun se on vielä niin pikkunen.... Oskulle en oo talvitakkia hommannu, kun se nyt on niin kovajätkä, et pärjää ilmanki...ja sehän nyt menettäs katu-uskottavuutensa lopullisesti, jos rupeis nössöilemään jonku rotsin kanssa ;) Heijastimia tarttee kyllä hankkia molemmille. Osku varsinkin on niin kova poika välillä säntäilemään minne sattuu ja on vielä niin tummakin. Onnille ois se heijastinliivi hyvä, mut empä tiiä et oisko niitä ees Oskun kokoa. Sillä kun on niiiiin paksu kaula ?!

Jouduin nyt sit käydä tilaamassa uudestaan sen nimilaatan Onnille. Siitä mun tilauksesta oli menny jo yli kuukaus, eikä sitä näkyny ni menin sitte kyselemään sen perään. Koko tilaus ei ollu lähtenykkää... Onni onnettomuudessa, sain nyt sit vaihettua siihen mun oikeen puhelinnumeron, ku se just vaihtu. Toivotaan että se nyt tipahtas postilootaa,,,,

..parit kuvat vielä...

Kukas se nyt on sohvalle päässy ?!
1950675.jpg

Sakukin kävi meitä moikkaamassa... yhtä rauhallisena niinku aina :) Meiän pojilla taas alko semmonen show että pois alta !
1950696.jpg

Onni antaa Oskulle kyytiä.....
1950685.jpg

...ja toisinpäin !
1950709.jpg