Vaihoin taas vaihteeksi sivujen pohjan. Pitää nyt katella kauan jaksan taas pitää samaa ennen kuin vaihdan :). Käyn aika useasti tuolta kikin vuodatuksesta katselemassa pohjia, nyt löytyi tämmönen talvipohja ! Vielä ei ole ihan hallinnassa nämä kaikki jipot miten saan sivuja muokkailtua, mutta eiköhän tämä tästä... :)

Perjantaina soitin taas vaihteeksi eläinlääkärille ja pyysin reseptiä OSKULLE siihen sikaripunkiin. Sanoin, että aikasempi lääkäri oli määrännyt ainoastaan antibioottia niin kyllä ne vähän siellä puhelimen toisessa päässä oli ihmeissään. Nyt on kunnon lääkkeet, toivottavasti poika niillä paranee ! Perjantaina oli iltavuoro töissä ja sen jälkeen pikkujoulut. Mulla oli aluksi tarkotuksena vaan käydä syömässä, mutta jotenkin se siitä sitten taas vähän lipsahti... ;). Lauantaina sitten vaa nukuttiin, nukuttiin ja vielä nukuttiin vähän lisää! "Onneksi" lauantaina oli muutenkin  niin huono ilma, ettei niin hirveesti harmita vaikka päivä menikin lekotellessa. Sunnuntaipäivä menikin sitten kierrellessä isänpäiväkahveilla. Kyllä se kyläily näytti väsyttävän poikiakin, kun niin makoisasti nukutti kotiinpäästyämme.
Tänään ollaan käyty heti aamusta etsiskelemässä sivatista takapihallemme pientä kuusta mihin saan sitte ripustettua ne jouluvalot, löytyihan sieltä juuri sopiva kuusipuu tarkoitustani varten. Pojat oli tietysti mukana temmeltämässä ! Sitte käytiin vielä vanhempieni ja hauvojen kanssa vilniemellä hakemassa hiekkaa, että saan kuusen pystyyn! Nyt pitäis vielä mennä siivoilemaan tota takapihaa ja etsimään kuuselle hyvä paikka.
ONNILLA on ollut tänään joku tottelemattomaisuuspäivä, kun ei meinaa mitään uskoa. Sivatissa ja Vilniemellä teki omia tutkimusretkiään (välillä vähän turhankin kauas), eikä millään meinannu uskoa kun karjuin että TÄNNE !!! Ja sama toistui äsken, kun kävin poikien kanssa metsässä lenkillä, niin pikkuherra senkun tepsutti menemään ihan kuin ei olisi muka kuullut, että hänelle huudettiin !

Kävin äsken varastosta kaivamassa joulukoristeet sisälle niin tein aika hauskan löydön :D, alla pari kuvaa...

1057794.jpg
Tonttupoikia :D ; ostin viime jouluna ONNILLE tonttupuvun,mutta eihän se sille mahtunu, hattu kyllä keikkuu päälaella ihan kivasti..
ainakin OSKULLA, ONNI ei pahemmin tykänny kun laitettiin hattu päähän. (sen kertoo varmaan jo pojan ilme !?
1057798.jpg