No empä nyt tiedä onko tässä hirveesti ehtiny mitään tapahtua viikon aikana. Normaalia lenkkeilyä ja pihahommia. Viime viikolla kaadettiin aika iso koivu tosta meiän pihalta ja aika on sitte menny puita setviessä. Osku on ollut onnensa kukkuloilla, kun on ollut paljon keppejä.. Niitä löytyy tällä hetkellä pihalta vähän sieltä ja täältä, kun bulli on niitä innoissaan kannellut. Parhaassa tapauksessa se on raahannut kokonaista oksaa perässään :) Eilen kun kannon puita katokseen kanto Osku niitä suunnilleen samaan tahtiin takasin pihalle :D
Onni joutu eilen aamupäivällä kesken hommien sisälle "arestiin". Yhtäkkiä se vaan oli jaloista kadonnut johonkin ja kun huutelin niin ei poikaa näkyny missää. Tulin tähän etupihalle sitte kattomaan, että näkyykö pikkuherraa niin se viiletti pitkin tietä. Tuli se sitte ihan nätisti takasin kun se huomas, että pakoyritys oli huomattu.

En tiiä mikä pahkura Oskulle eilen nous leuan alle.. Olin ite jo ehtiny tulla sisälle hommiin, kun Teemu huus mut takasin ulos. Osku oli yhtäkkiä ruvennu hankaamaan leukaansa maahan, eikä antanu mennä lähelle. Sitte kun sain sen kiinni ja katoin ni leuan alle oli noussu pien, itikan puremaa muistuttava patti. Kannoin Oskun sisälle ja se nukku jotaa pari tuntia sängyn alla. Sillä aikaa patti oli onneks kadonnu.. kai sitä joku ökkömönkiänen oli pistäny. ....Ökkömönkiäisistä puheen ollen... kesän / kevään ensimmäinen punkki oli jo Onnilla..prkl ! Inhoan niitä ylikaiken! Täytynee hommata joko punkkipannat tai sitte sitä niskaa hierottavaa ainetta rutuille. Ainaki viime kesänä siitä aineesta tuntuolevan hyötyä. Alkukesästä punkkeja oli ihan hirveesti noissa kiinni, mutta kun sen aineen laitoin niin oisko ollu ehkä yks sen jälkeen. Pantaa en oo kokeillu, mutta mitä nyt ihmisiä kuuntelee ni toisten mielestä se on ihan *piip* ja toisten mielestä tosi hyvä.. tiedä sitä sitte kummasta ois enemmän hyötyä ?!

Täytyy kyl myöntää, että mitä edemmäs kesää mennään niin tulee varmaan jäämään kirjotukset vähän vähemmälle :( Jos vaan on hyviä ilmoja niin yritän olla mahdollisimman paljon pihalla, kun siellä sitä tekemistäkin riittää yllin kyllin. Yritän kuitenkin aina tilaisuuden tullen käydä kirjottelemassa kuulumisia...

Nyt saadaankiin ruttujen kanssa nautiskella kolme päivää keskenämme (Justus mukaanlukien) kotosalla, kun tuo isäntä lähtee koulutukseen. Mullakin sattu just sopivast kolme vapaapäivää :) Hmm...mitäkhän me poikien kanssa keksitään ;) ?!

KESÄISTÄ VIIKKOA !