Siis pojat, en ite, vaikkei se nyt välttämättä emännällekkään pahaa tekis, hehheh ;)

Niinhän siinä sitte kävi niinku aavistelinkin, että Osku joutui kunnon kuntokuurille. Se vietti viikonloppunsa siis anopin hoivissa. Poika oli tehnyt pitkiä lenkkejä, juossu lelujen perässä ym. muuta mukavaa. Ilmeisesti ei "oudossa" paikassa malttanu rauhottua, kun ei sitä kuulemma ollu saanu väsytettyä mitenkään. Ihme ja kumma Osku oli antanu jopa Sakun olla rauhassa. Kaikenkaikkiaan viikonloppu Osku-boyn osilta oli menny hyvin :)

No Onni sitte taas vietti viikonloppunsa ton ukkelin mummin ja papan luona. Siksi pojat vietiin eripaikkoihin, kun ovat kahdestaan niin vallattomia välillä, ettei mumpsu olisi enää pysynyt poikien perässä. Anopilla sitte olisi taas ollu "riesanaan" kolme koiruutta, jos ois molemmat sinne vieny. Hyvin se meni näinkin, ei ollu kumpakaan ikävöinyt toista. Osku vähän mietitytti, kun ei oo tainnu ennen olla erossa Onnista kokonaista päivääkään. Onni oli kyllä välillä menny ulko-ovelle tarkastamaan josko tultas hakemaan, kun oli kuulunu auton ääniä.

Sunnuntaina kun saatiin ruttikset kotiin oli nekin väsyneitä. Ihan positiivista, meillä oli niin rankat juhlat, että vielä maanantakin meni toipuessa :D Eikä näyttäny poikia haittaavan yhtään, ihan mielellään nekin otti meiän kanssa rennosti !

Tänään ollaaki sitte lenkkeilty oikein urakalla. On ollu niin kiva syksyinen keli, että tehtiin ruttujen kanssa kolme lenkkiä. Kaksi kertaa suunnattiin tohon metsään ni sai pojat temmeltää vapaina. Nyt ne sitte taas veteleekin sikeitä, toivottavasti aamuun asti ;)