ONNI , alway`s mr big,  synt. 23.04.2005, kajaani896953.jpg

Keväällä 2005 "sain luvan" hankkia pienen koiruuden kotiimme. Olin aina halunnut pienen koirarodun rajallisen tilan takia ja monista muistakin syistä.. Tutkiskelin vaihtoehtoja ja rakastuin shetlanninlammaskoiraan. Siitä alkoi ääretön soitteleminen kenneleihin ja tiedon etsiminen. Shelttejä oli yllättävän vaikea löytää, kun tuntui olevan todella suosittu rotu ainakin siihen aikaan. Lopulta löysin kennelin minne oli tulossa pentuja. Varasin yhden uros pennun, mutta se kuoli synnytyksesssä.Sen takaiskun jälkeen aloimme etsimään uutta mielenkiintoista ja suloista rotua. Päädyimme mopsiin!  Suloiseen pikkuruttunaamaan..

Soitin Lahteen erääseen kenneliin ja kyselin pentuja. Kyseisessä kennelissä ei tällä hetkellä ollut pentuja, mutta puhelimessa ollut nainen antoi ystävänsä puhelinnumeron jolla saattaisi vielä olla pentuja. Soitin naisen antamaan numeroon ja kyseisessä kennelissä oli kuin olikin yksi pentu jäljellä! Tietysti innostuin ja varasin heti sen ainokaisen pennun itselleni. Jostakin kumman syystä kuvittelin pennun olevan jossain Lahden lähettyvillä, mutta se olikin Kajaanissa asti :) .
Niin me sitten lähdettiin 28.06.2005 aikaisin aamulla ajelemaan kohti kuopiota. Kasvattaja onneksi tuli meitä hieman vastaan niin ei tarvinnut ajaa ihan Kajaaniin asti.  Näin ONNI päätyi meille !