Eipä tässä nyt mitään kummempia ole ehtinyt tapahtua, mutta pakko oli kirjoittaa , koska.......OSKUN silmä on parantunut !!!!! Jee, ainakin nyt näyttäs siltä :) Eilen loppu punotus, eikä tänääkään ole ollut mitään. Soitin nyt sille lääkärille vielä varmuuden vuoksi ja sanoi, että jos vaan tippoja riittää niin kannattaa laittaa vielä varmuuden vuoksi toinen viikko kaksi tippaa päivässä. Toivottavasti selvittiin näin "helpolla" !!!

Eilen veinkin pojat vähän pidemmälle lenkille, kun oli niin upee ilma. Lähettiin tonne Tallinmäen metsiihin ja sieltä kautta Tarmolaan. Matkaa tuli yhtensä n. neljä kilometriä. Oli kyllä pojat aika puhki, kun päästiin takasin kotiin :) OSKU rysähti vakiopaikalleen makuuhuoneen tv-tason alle ja ONNI hipsi sohvalle nukkumaan. Kyllä ne kuitenkin vielä pienten unien jälkeen  jakso Sivatissa temmeltää pitkin pihaa, mutta kotiin päästyämme sitten nukuttiinkin aamuun asti!
Laitan nyt tohon vielä pari kuvaa unisista hauvoista..

934007.jpg

933993.jpg
Käyhän se näinkin, OSKULLA on noita mitä kummallisempia nukkumisasentoja !

934011.jpg

933995.jpg
ONNI taas yleensä ottaa etutassujensa väliin joko viltin kulman tai pehmolelun kun käy nukkumaan.... (ylemmässä kuvassa näyttää joku nallukka olevankin tassujen välissä)