Toivottavasti nyt myös pakkaset kestää, että pysyy maa valkosena :) !
Ei oo pahemmin innostanut koirienkaan kanssa ulkoilla kun on ollu niin kurasta. Vaikka pojat olis kävässy vaan takapihalla niin sai olla pyyhkimässä kurasia tassun jälkiä lattioilta ja myös sohvilta, prkl !  Nythän tuolla taas on mitä mainioin lenkkikeli.
Viikonloppu lähenee ja tarkotus ois mennä vähä kaupoille kattelemaan vielä joululahjoja ja lipastoa tohon eteiseen, kun entinen on mennyt "parempiin suihin" ;). Tarkotuksena olisi myös viettää poikien kanssa mahdollisimman paljon aikaa (eli toivotaan, että ulkoilukelit on ja pysyy). Jos vaikka päästäis treffaamaan kavereitakin viikonlopun aikana :D !?
Viime viikonloppuna meitä kävi moikkaamassa JOPE sekä SAKU ! Molemmat tulivat sitte yhtäaikaa kyläilemään joten meillä oli talo täynnä hauvoja. Oli siinä kyllä menoa ja meininkiä. Ehkä alko tuntumaan vähän ahtaalta, kun nuo kyläilevät pojat eivät olleet sieltä pienimmästä päästä ;) OSKU tulee paremmin juttuun JOPOSEN kanssa ja SAKU on sitte enemmän ONNIN kaveri. OSKU on varmaan SAKUN makuun hieman(?) sählä .
Käytiin lauantai-iltana kyläilemässä toisen siskoni luona sivatissa, siellä poikia varttui uusi lelu. Noh, se kesti sen viisi minuuttia kun  oli jo tuhannessa osassa... Se siitä sitten. Kuka lie leikki ne ensimmäiset hetket sillä ?! ONNI ei tainnut ehtiä edes nähdä koko lelua...  Ne lelut mitkä ostin sieltä MUSTISTA&MIRRISTÄ on edelleen ehjinä, on siis olemassa meidän OSKUNkestäviä leluja  JEE !!! Käväisin tänään uudelleen kyseisessä liikkeessä kysymässä siitä kuonokopasta ja etsimässä uusia kivoja leluja. Leluja ei löytynyt, eikä tietoa kuonokopasta,mutta kilo kuivalihaa kyllä. Eiköhän se pojille maistu! Robinhoodista löysin sitte  pojille pallon minne saa laitettua nappuloita sisään ja sitten niitä sieltä tipahtelee kesken leikkien.. ONNI kylläkin keskittyi keräilemään niitä nameja mitä tipahteli, kun OSKU vieritti palloa eteenpäin :D Käyhän se niinkin !

SAKU
1095185.jpg

Miten nii toi olin mie ?! (onneksi kyseessä oli OSKUN oma tyynyt)
1095194.jpg

Mun uus pallo !!!
1095202.jpg