Huomasin tossa yks päivä, että OSKU oli alkan nakertaa eteisen komeron kulmaa..prkl ! Oon suihkutellu vähä joka paikkaa sitä ainetta minkä pitäs "karkottaa" koirat, mutta ei se ainakaan OSKUUN ole tehonnu. Monet on sanonu, että pistä tabascoa niin ei varmalla enää koske uudestaan samaan paikkaan. En vaan oo ikinä muistanu sitä ostaa, joten kokeilin valkopippuria. Oli aika hassun näköstä, kun OSKU meni nuolasemaan kaapin kulmaa missä oli valkopippuria. Poika lähti kun rasvattu salama makkariin aivastelemaan ja puistelemaan pahaa makua pois , tehosi siis sekin konsti ! Ei ole sen jälkeen kaapin kulmaa nakerrettu, enkä oo nähny, että ois menny ees haistelemaan sitä reunaa :)
Tänää aamulenkin jälkeen piti sitte käyttää OSKU suihkussa. Ihan mielenkiintosta hommaa, kun ei oikeen tosta peseytymisestä pidetä. Jännää, kun kuitenkin OSKU oli kova poika uimaan niin ei sitte voi suihkussa vettä sietää ?! , ONNIKAAN ei voi sietää suihkussa käyntiä, eikä kynsien leikkuuta, eikä tassujen pyyhkimistä... ym. Epähygieenisiä poikia ;) Niin siis sen takia piti käyttää OSKU pesulla, kun oltiin lenkillä ja ONNI merkkasi jonkun ruohotupsun niin ennen kuin ehdin tehdä mitään niin OSKULLA oli jo pää "suihkun" alla..... YöX !!

Käytiin tossa viikolla Sinin ja JOPEN kanssa tossa metsässä vähän riehumassa.. Laitan poikien leikeistä parit kuvat tohon alas. Ois ollu mahdollisuus saada tosi hyviä kuvia enemmänkin, mutta tietty kameran akku otti ja loppu just sillon.
Eipä tässä kummempia, kun hauskaa viikonloppua kaikille !

937883.jpg
On vähän epäselvä kuva, kun ei nuo karvakuonot pysyny paikallaan

937892.jpg
Onni yritti kovasti pysyä isompien poikien leikeissä mukana....

937895.jpg
Tottakai piti taistella samasta kepistä, tuntu olevan ainut keppi mikä koko metsässä  oli :)

937896.jpg
Oskun käsitys liikunnasta ?!