On tullu tässä pidettyä "vahingossa" aika pitkä kirjotustauko. Välissä on ehditty juhlia meripävät ja tattootki, vaikkei alunperin ollu aikomus mennä kumpaankaan :) No, kaikesta huolimatta ei kaduta, että tul lähettyä, molemmissa oli mukavaa. Itseasiassa tattoota tuli juhlittua kolme päivää :D

Muuten aika onki menny pääasiassa tätä taloa maalatessa. Nyt alkaa olemaan jo mökki maalattu, paria pikku viimeistelyä lukuunottamatta. Eikä sitä kyllä muutenkaa kesällä hirveesti ehi netissä pyöriä, kun yrittää mahdollisimman paljon viettää aikaa pihalla. Pojatki on pääasiassa ulkoillu tossa omalla pihalla, kun ei ne raukat jaksa pitkiä lenkkejä näin kuumalla tehdä. Ollaan me sitte tässä kotikulmilla tehty pienempiä lenkkejä ja oltu mettässä omalla porukalla ja sitte Unin kanssa. Nyt onki "onneks" jo vähä viilempää ni pääsee taas kunnon lenkeille !

Oskukin on nyt sitte päässy tekemään tuttavuutta Lumin kanssa. Yllättävän kiltsti Osku on käyttäytynyt pikkuista kohtaan vaikka onki tommonen jyrä.. Ja kyllähän Lumi kovasti ainaki yrittää pitää pojille komentoa :) Aluksi tyttöä vähä pelotti, kun Osku yritti sen kanssa leikkiä, mutta nyt kaikki neljä leikkii jo sulassa sovussa.

1793323.jpg
Aluksi Lumi yritti mennä auton alle Oskua piiloo, mutta Osku mönki perästä

1793352.jpg

1793339.jpg

1793331.jpg

1793359.jpg
Onni ja Uni

1793345.jpg
Osku ja Uni

1793312.jpg