Siis joo, onhan se, mutta onko se nyt oikeesti noin kallista, kun lehdessä luki ? Iltalehessä oli tehty joku tutkimus minkä mukaa koiraa kuluis sen elniän aikana yli 40 000 euroa. Eliniäksi oli laskettu 13 vuotta. Sen jutun mukaa chihuhahua (?) oli kaikista kallein koirarotu. Tosin siinä oli sittte kuva Paris Hiltonista ja sen chihuhahuasta, mut en mä ainakaan ostele Onnille ja Oskulle timanttipantoja ym. Heh ;) Mopsiin kulu 13 vuoden aikana 43 100 euroa ja englannnbulldoggiin 43 049 euroa.

Siis joo, empä tiedä kyllähän noihin rahaa menee. Nyt kuluvan kevään aikanaki on menny eläinlääkärillä käynteihin ton Oskun iho-ongelman takia...enkä ees halua tietää, et miten paljo niihin käynteihin ja lääkkeisiin on menny rahaa. Mut eipä noihin nyt muuten niin hirveest mee rahaa.. Ainakin siltä musta tuntuu. Onnikin kun syö mitä milloonkin ja Osku popsii tonnarii ja riisiä :))

Voihan noihin tietty se 80 000 euroa mennäkn.. HUI ! Mutta se vaan tuntuu niin hurrjan suurelta summalta, etten haluu ees aatella !
Mutta nyt..töihin päin...