En eilen muistanu kertoa, että pitkän odotuksen jälkeen Onnin panta ja hihna löyty postilaatikosta. Onneks oli sopivat, ettei tartten viel rupee palauttelee niitä ;)
1432808.jpg
1432812.jpg
Olikin yllättävän hankala ottaa kuva tommosista "epämääräsestä" esineestä . Kaipa tosta jokinmoisen käsityksen saa. On ne hienot :)

Aika nopeesti saa uusia tuttavuuksia tuolla lenkkeillessä, kun on karvakuonoja.  Tallinmäellä oli samat ihmiset keneen lenkkeillessä törmäsi ja vaihtoi koiruuksien kuulumisia. Täälläpäin ei vielä oo tullu hirveen kauan asusteltua, jote vielä ei oo montaa "lenkki" tuttavuutta ilmaantunut. Nyt kun on ilmat lämmenny on tosin alkanu näkemään enenmmän ihmisiä muutenkin liikenteessä. Pari semmosta vakiotyyppiä on keneen melkein joka kerta lenkkeillessä törmää ja tulee juteltua. Eilenkin törmättiin yhteen vanhempaan mieheen ja tämän tyttö haukkuunsa. Tänään näimme heidä toisen kerran ja mies jäi juttelemaan kuin vanhalle tutulle.

Oon tässä vähä funtsaillu, että jos tolta Oskulta leikkas pallit poies... Rauhottuiskohan se tosta ? Loppuis Onnin kanssa kärhämöinnit ym. Mielipiteitä / kokemuksia asiasta?
Maanantaina mennään kontrollikäynnille taas niin kysyn sitte vielä lääkärin mielipidettä asiasta. Aikomukseni ei kuitenkaan ole poikaa näyttelyissä käyttää tai pentuja sillä teettää niin "turhat" kapistuksethan nuo sillä on... Mietitään...