Nyt olis sitte ensimmäinen työpäivä takana pitkiin aikoihin. No joo, ihan kivaahan siellä oli. Onnekseni oli suht hiljainen ilta, joten oli pehmeä lasku :) Pojatkin joutuivat nyt sitten olemaan pitkästä aikaa useamman tunnin kahdestaan, kun oltiin molemmat töissä. Ilmeisesti oli ollu ihan kiltisti, kun ei tuo meidän toinen osapuoli mitään vihaista viestiä missään vaiheessa laittanut ;) Kai nuo rututkin on onnellisia, kun saavat olla kotona, tiedä häntä mitä niiden pienissä päissä liikkuu. ONNI on ollu ihan mahdoton vauva nämä pari päivää, aina vänkää syliin tai muuten vaan hinautuu ihan kylkeen kiinni. OSKU nyt on oma hövelö itsensä :)

Viimeksi kun kävin täällä kirjoittelemassa ei ollut hirveästi aikaa, joten jäi kirjoitukset aika lyhyeksi....nyt on kyllä aikaa ;) Pojathan siis olivat hoidossa vanhempieni luona, kiitos heille! Yhtään ei pitänyt olla kahdestaan ja lenkkeilyä ja ulkoilua riitti. Kuulin jutun, että eräänä päivänä ONNI oli kävellyt jonkun pari sataa metriä ja sitte pistänyt stopin päälle, eihän sitä nyt huonossa kelissä lenkkeillä ;) Poika oli sitte viety takasin ja OSKU oli päässyt yksinään lenkille. Kiltisti oli kuulemma pojat ollut.. se nyt on niille niin tuttu paikka, että ovat varmaan melkein kuin kotonaan...

Meidän viikko sujuikin sitte aurinkoisemmissa merkeissä. Aurinkoa ja mielenkiintoisia retkiä riitti... Jo ensimmäisenä iltana saimme uusia kavereita, joiden kanssa sitte liikuskeltiinkin viikon verran tiiviisti yhdessä. Tuli käytyä katsastamassa paikalliset biletys mestat, ratsastettua kamelilla ja ajeltua mönkijällä. Kameli reissusta on tulossa vielä dvd jossain vaiheessa, jään mielenkiinnolla odottelemaan :D Se oli kyllä yksi matkan parhaista retkistä. Käytiin lasipohja veneellä katselemassa koralleja, ja shoppailemassa, käytiin myös jossain paikallisessa showssa, johon kuului myös ruuat. heh, ihan mielenkiintoinen kokemus ;) (myös se ruokailu...) Aamupäivät meni rannalla tai hotellin uima-altaalla ja illat sitte shoppailtiin ja käytiin retkillä. Ihania maisemia,muistoja, ja ystäviä, nyt vaan uutta matkaa suunnittelemaan :)
Tuli kyllä vietettyä odotettuakin parempi loma !!!

Hyvään saumaan sattui tuo loma...nyt sitte jaksaa pakertaa kotona muuttolaatikoiden kimpussa. Eilen käytiin "meillä"..siis siellä uudessa talossa ja kyllähän sielläkin sitä hommaa riittää. Eihän sitä nyt heti kaikkea tarttis valmiiksi saada, mutta luuletteko että malttaa olla tekemättä mitään ;) Toivottavasti jo huomenna saisi avaimet käteen, että pääsis kantamaan laatikoita ja siivoamaan.... Sekotetaan nuo pojat nyt sitte oikein kunnolla, ensin reilu viikko hoidossa, sitte pari päivää kotona ja sitte vielä uuteen kotiin ! 
Kirjoittelen kuulumisia taas, kunhan muuton lomasta kerkeän...

1219914.jpg
ONNI muuttovalmiina :D