Kuuluuhan meidän karvaisiin ystäviimme vielä JUSTUS-pupukin. Sille nyt ei niin hirveesti tapahdu, että sille voisi omia sivuja pitää. Ajattelin nyt kuitenkin kertoa myös meidän vanhasta herrasta, vieraileva tähti ruttujen blogissa :)

JUSTUKSEN syntymänimi on Zinfandelin Toyboy. Se on syntynyt 28.5.2003, kannusjärvellä.  Ja on rodultaan siis kääpiöluppa ja väriltään luonnon sininen.
Sillon asuttiin Jamilahdessa kerrostalossa ja mieli olisi jo sillon tehnyt koiranpentua, mutta tuo toinen osapuoli ei vielä siinä vaiheessa siihen suostunu ja sai mut taivuteltua sitten pupuun. (tai no kumpi taivutteli ja kumman ;) Jotenkin musta tuntuu, että isäntä olisi ollut ihan tyytyväinen ilman minkäänlaista eläin-vauvaa.

Justuksen elämä nyt pääasiassa kuluu tuolla häkissä, mutta kyllä poika käy "ulkoilemassakin". Nykyään sitä vaan täytyy pitää vapaana esim: pesuhuoneessa, että saa olla rauhassa rutuilta. Ei nuo koirat sille mitään pahaa tekis, vaan leikkisi vähän liian rajusti. Kesäksi JUSTUKSELLE pitää tehdä pihalle uusi iso häkki missä on sitte tilaa pomppia. On silla valjaatkin mutta ei se oikein niissä loiki samalla lailla kun vapaana ollessaan.
Herran suurta herkkua on kesäsin voikukan lehdet ja näin talvisin salaatin lehdet ja porkkanat. Rapsutukset on aina terverulleita.. :) Joskus kun kävelee häkin ohi, eikä ole menossa rapsuttamaan pupua niin se alkaa pomppimaan häkissään ympyrää ja "murisemaan", että hei mäkin olen täällä, rapsuta mua ! En ennen pupun hankkimista tiennytkään, että ne pitää semmosia ääniä ;)

.....Ja tietysti pari kuvaa Pupu-Jussista
1328017.jpg

1328020.jpg