PALJON ONNEA OSKULLE 1-VUOTIS SYNTTÄRIPÄIVÄNÄ !!! :D

No nyt on sitte tasan vuosi mittarissa. Mun omasta pikku vaavista on tullu iso poika. Ollaan juhlistettu lenkkimakkaralla ja possunulkofileellä..naminam! Lahjapaketteja saa availla sitte viikon päästä, jouluaattona.
OSKUN ekaan vuoteen on mahtunut paljon kaikenlaista. Ensimmäiset kuukaudet pentu vietti Slovakiassa, mutta vajaa kolme kuukautta vanhana poika pistettiin laatikkoon parin siskon ja veljen kanssa ja lennätettiin Suomeen. Helsingistä matkattiin kotiin missä vastassa oli pikku ONNI ! Eikä menny kauaa kun OSKULLE ilmestyi taas uusi tuttavuus, serkkupoika ;) JOPE.
Oli OSKU aika hassun näköinen pienenä, kun kompasteli omiin tassuihinsa ( ei voi sanoa, että olisi kovin ketteräpoika vieläkään ;) eikä pitkään pitkään aikaan päässyt itse sohvalle lukuisista yrityksistä huolimatta. (Niin,höm, eihän sitä pitänyt laskea sohvalle, eikä sänkyyn..eipä niin taas :) No molemmissa nykyään lepäillään tyytyväisenä ja useimmiten sohvalla vielä jonkun sylissä! Välillä, kun muistelee noita pentuaikoja niin tulee vähän ikävä..kyllä ne pallerot kasvavat nopeasti isoiksi pojiksi ja tytöiksi.
Tuhoakin on saatu aikaan jonkin verran. Mutta sehän on tietenkin isäntäväen vika, kun on toisen jättäny yksin (tai siis kaksin) kotiin. Vähemmästäkin sitä.. No, pari esimerkkiä:
-tietokoneen johto,millä yhdistettiin kuva telkkariin.
-lipasto
-olohuoneen pöytä
-seinä
-tossut
-eteisen kaappi
..ym. Eipä meiltä taida enää hirveästi ehjiä lelujakaan löytyä ! Pikkuhiljaa on tullut osteltua uusia, mutta vahvempia, OSKUN kestäviä leluja ;)
Kaikista "pikku" tuhoistaan huolimatta on se vaan niin ihana ja rakastettava paketti ! Kyllä olisi tylsiä päiviä josei noita kahta karvakuonoa olisi olemassa.
Vuoden sisään on leikattu toinen silmä, on ollut korvapunkki ja sikaripunkki (molemmat emolta peräisin), ja hotspot ! Onhan siinä jo vaikka mitä, onneksi ei mitään hurjan vakavaa ole vielä sattunut. Toivottavasti toinen vuosi menee terveemmissä merkeissä !
Kavereitakin on kasaantunut kaiken rotuisia ja kokoisia.... Saksanpaimenkoira tyttö SERA, rotikka JOPE, bokserityttö UNI, leonberginkoira SAKU ym...

Kyllähän tätä tekstiä taas tulisi vaikka kuinka ja paljon, mutta eiköhän tässä ala jo olemaan... pari kuvaa vielä :)

900621.jpg
Tän näkönen pallero mä olin sillon ku tulin kotiin. Olin kyl jo
 melkee kolme kuukautta vanha!

1138711.jpg
..ja tässä olen nyt, 1-vuotiaana !!! Painankin jo varmaan melkein 30kg.. eli iso poika olen jo !!!