Kävin tossa torstaina tutustumassa itäväylän mustiin ja mirriin. Musta taitaa tulla kanta-asiakas.. Aina ennen oon käyny tuolla faunattaressa Jumalniemessä. Siellä on kyllä kivoja juttuja JUSTUKSELLE, mutta ONNILLE ja OSKULLE taitaa löytyä parempia juttuja mustista ja mirristä. Kävi kyselemässä "neuvoja" tuon OSKUN suhteen, että lopettaisi tuon tuhoamisensa. Ostin pojalle myös uuden lelun, semmosen mikäsitte kanssa kestää OSKUN käsitttelyssä. Äitini oli mukana ostoksilla niin pojat saivatkin kaksi lelua, toinen on semmoinen paksu "kumiluu" ja toinen kunnon köysi. Maksaahan ne sitten kyllä  vähän enemmän, mutta onhan siitä lelusta enemmän iloa pojallekin, kun ei ole parissa minuutissa tuhottu. Pitää nyt mennä joku päivä uudestaan, kun sinne oli tulossa uusia leluja lähiaikoina. Lautapeli koirille kuulosti hauskalta :D, ja kuulemma saa pojat väsymään. Jännä nähdä miten sitä sitten pelaillaan, pojat tuskin rupeaa noppaa heittelemään :D !!
Parina päivänä ollaan leikitty piiloa.. ollaan laitettu pojat makkariin ja jemmattu lelu. Yllätyksekseni OSKU tajusi jutun juonen ja etsi lelua ihan tosissaan.. ONNIKIN koitti koheltaa mukana, mutta lopputulos oli lähes aina se, että OSKU jyräsi ONNIN sivuun jos ja kun lelu löytyi.

Toivottavasti uudet lelut ja uudet leikit tehoavat, ettei tarvitse tuvautua kuonokoppaan tai muuhun vastaavaan. En tosin vielä tiedä onko tuollaisille kuonottomille kavereille (oskulle) olemassa kuonokoppaa ?!