Perjantaina ONNIA vähän hemmoteltiin, kun OSKU oli ihan pässillä isottelevalla tuulella lähes koko illan. OSKU laitettiin yläkertaan jäähylle. Aluksi niin, että poika pääsi alakertaan asti, mutta rapuissa tuli portti vastaan ja kun se ei tehonnut niin vietiin  se sitten yläkertaan ja laitettiin rappujen yläpäästä portti kiinni. Siellä sai sitte jäähytellä rauhassa...  ONNI pääsi sillä aikaa herkuttelemaan (vaikka vasta vähän aikaa sitte kirjottelinkin, että se on pulskistunut,mut pitäähän sitä aina välillä ;)
ja kävihän ONNI mun kanssa saunassakin....sitä ihmettä ei ole tapahtunut pitkiin aikoihin, mutta kun pikkuruttu seuras mua uskollisesti pesuhuoneeseen asti niin päätin kokeilla viihtyiskö se saunassa. Siellähän se lauteilla lekotteli tyytyväisenä :) Suihkun ohi kyllä sitte kipitetiinkin superkovaa, ettei vaan tartte kastua !
Tänään meitä sitte kävikin moikkaamassa jättiläiskaveri, SAKU. On se kyllä rauhallinen tapaus, kun vertaa noihin meidän omiin karvakuonoihin. Ihan positiivisessa mielessä.. ei ehkä ihan meiän olkkarissa riittäisi tila SAKUN, ONNIN ja OSKUN leikeille..tai ainakin huonekalut ym. saisivat kyytiä :)

1298780.jpg
"Joks mä pääsisis täältä pois, jos lupaan olla IHAN kiltisti ?"

ONNI ja SAKU
1298789.jpg
1298795.jpg
Vähän meillä on tota kokoeroa, mut ei se haittaa :)

1298811.jpg
Täs me ollaa taas ihan kamuja...

1298821.jpg
Mun oma !

1298831.jpg
ONNI jahtaa omaa häntäänsä..