Osku on niin nätti poika... vai mitä Nauru?!

..Onnista puhumattakaan Silmänisku !

Huomatkaa Onnin silmä.... ihan terve Hymy Kipee silmä oli kuvasta vasemmanpuoleinen, mut onneks selvittii pelkillä tipoilla.

 

Käytii täs vähä aikaa sitte pitkästä aikaa tyttöjen kanssa mettässä.. tai tällä kertaa mukaa pääs vaan Possu (=Lumi), kun Unilla oli juoksut ni se jäi ikkunasta kattomaan, kun myö lähettii ulkoilemaan. Voi rassua..no ens kerralla sitte. Kylhän nää ruttikset vähä enemmän saa purettua energiaansa Unin kanssa, mut kyl ne nytteki leikit sai aikaseksi. Hyvin se Possukin jaksaa pienestä koostaan huolimatta.


 

Viikonloppuna käytii sitte siskoni ja ruttujen kanssa jäällä lenkkeilemässä. Siellä saiki pojat tehä vähä tötä, että pääs eteenpäin, kun ei ollu hirveesti jälkiä siellä missä oltiin. Kyllä se varmaa aika rankkaa oli noilla töpötassuilla siellä hangessa porhaltaa, kun ittekin sai tehä töitä eteenpääsemiseksi.Hyvin ne poitsut kuitenki jakso, vaikka vähä epäilyttiki lähtä niin pitkää lenkkiä tekemään. Kyllä ne siitä sitte väsykin, mikä oliki tarkotus. Loppuilta meni nukkuessa Hymy