Tuli niin joulunen tunnelma tossa lauantaina, kun saatiin edes vähän lunta maahan. Enhän mä tietenkään mitenkään ajoissa ole :D . Ois niin kiva kaivaa jo joulukoristeita ja jouluvaloja kaapista, mutta täytyy varmaan kuukauden verran vielä vartuskella !

Poikien kanssa ei olla oikeastaan touhuiltu mitään normaalista poikkeavaa, OSKUN niskaa on paranneltu ja se alkaa jo tervehtyäkkin. Onhan se aika karun näkönen, kun on tajuton kalju läntti niskassa, mutta kai se vaan lisää OSKUN katu-uskottavuutta ;) . Täytyy vielä rasvailla sitä ja putsailla, mutta on se jo hyvällä vauhdilla paranemaan päin.
Viime viikolla kävelinkin pitkästä aikaa ONNIN kanssa kahdestaan pidemmän lenkin, kun OSKU oli niin väsynyt ja pipi, ettei sitä viittinyt pidemmille lenkeille viedä. Musta ainakin vaikutti, että ONNI oli ihan ihmeissään, kun yksin piti tallustella... Välillä hyvä ettei pitänyt vetää pikkuruttua perässä, kun ei meinannu tassut tepsuttaa eteenpäin normaalilla innolla. Yleensä pikkuherra kävelee kyllä niin paljon edellä kun vaan hihna antaa periksi !
Lauantaina käytiinkin sitten ulkoilemassa LAURAN ja SERAN kanssa ristiniemessä. OSKULLA on kova into saada selville miltä mahtaisi näyttää saksanpaimenkoiran ja englanninbulldogin risteytys :D , onneksi SERA pitää OSKUN aisoissa ja antaa poitsulle kyytiä, jos rupeaa liian innokkaaksi !!!

No eipä tässä kummempia kun hauskaa alkanutta viikkoa kaikille !

Tässä vielä pari lauantaina nappaamaani kuvaa.....kauheesti ei tullu tällä kertaa zoomailtua, kun oli niin kylmä että lapaset pysyivät tiukasti käsissä...

1039432.jpg
1039435.jpg