Aika masentavia kelejä pidellyt :( , on ollu niin pimeetä ja sateista että ois tehny mieli vaan pysyä sängyn pohjalla ja kääntää kylkeä ! Onneks nyt näyttää jo paljon paremmalta, oikein mukavalta syysillalta. On nuo ulkoilutkin jäänyt vähän vähiin sateiden takia, eihän nuo meidän karvakuonot vesisateessa lenkkeile !!! Tai no OSKUN vois vielä saadakki ulos, mutta ei ONNIA. ONNI vaan äkkiä kipasee takapihalla pakollisilla asioillaan ja äkkiä sisään, samoi tekee kyllä OSKUKIN kun kattoo mallia ONNISTA.
Heh, sama homma on huomattavissa kun on kyse kynsien leikkuusta. Normaalisti OSKULTA saa leikattua kynnet ihan hyvin, mutta jos tekee niin päin että ensin yrittää leikata ONNILTA (tehtävä mahdoton :) ja sitten OSKULTA niin ei tule mitään. ONNI lähtee aina karkuun, kun näkeekin kynsisakset ja samoin tekee tietysti OSKU jos näkee ONNIN lähtevän "karkuun"
. Kerran tein niin, että leikkasin JUSTUKSELTA kynnet ja kun sain leikattua kehuin sitä oikein kovasti niin myös ONNI erehtyi antamaan kyntensä leikattavaksi :)

JUSTUS on siis se meidän kolmas karvanen kaveri. Kääpiöluppa pupujussi, se on jo vanha herra, toukokuussa täytti neljä vuotta. Laitan tohon alapuolelle vielä kuvan JUSTUKSESTA.. kuvaan tunki myös OSKU joka tulee aina tervehtimään pupua, kun avaa luukun! Onneksi OSKU on JUSTUKSELLE ihan "hellä", tulee aina nuolemaan kaveria, kun pääsee tarpeeksi lähelle :)

918094.jpg

JOPONENKIN kävi moikkaamassa meitä pari kertaa viikon aikana, tässä pari halipusukuvaa kaveruksista!!

918099.jpg

918101.jpg

Ja nyt ylös ulos ja lenkille, kun kerrankin ei sada :)