- Vähän käytetty, nuori uros.
- Muuten aivan ihana, mutta näyttää olevan oikea TUHOLAINEN !!!

..No ei kai, enhän mä nyt sitä myy, vaikka tällä hetkellä tuntuu että siihen pitäisi iskeä postimerkki persuksiin ja pikapakettina Slovakiaan !
Ollaan tänään lähetty molemmat jo aamulla kuuden aikoihin töihin ja pojat jäivät kahdestaan kotiin. Olin kotona joskus varmaan puolikolmen pintaan. Katoin ekana että voi kun on ollut kilttejä poikia. Lähdettiin siitä sitten lenkille ja kun tultiin kotiin karuakin karumpi totuus paljastui....

1076491.jpg

....joo-o, kuvassa on meiän olohuoneen seinää! En ymmärrä miten saa syötyä keskelle seinää tommosen reiän?????? PRKL !!!
No kyllähän ton varmaan saa jotenkin paikattua ja nytte kun vielä oli tuota samaa tapettia kaapissa niin eiköhän tuo tuosta, mutta kuitenkin.
Kattelin muutenkin tota lelukoria äsken nii  on lelut päässy hupenemaan.. (mistäköhän johtuisi????) Ostan seuraavaksi varmaan kiviä millä OSKU sitte voi leikkiä! .. ja mä kun jo luulin että OSKUSTAKIN on kasvanut jo kiltti poika. Aattelin mennä lähiaikoina ostamaan uutta lipastoa tohon eteiseen, mutta täytyy vielä harkita..

Mutta näin meillä tänään....  toivottavasti paremmin huomenna...