Todii.. uusi yritys :) Koitan nyt olla supervarovainen sormieni kanssa ettei vahingossakaan pääse tarinat katoamaan !

No empä kyllä tiedä onko tässä nyt niin hirveesti mitään tapahtunu, kun viime viikko meni sairastellessa. Olin siis koko viikon kipeenä, eikä tullu muuta tehtyä kun maattua, maattua ja maattua. Alko jo pidemmän päälle puuduttamaan, niin mua, mutta myös ruttuja. Nekään kun ei päässy viikon aikana pihaa pidemmälle. Tuo ukkokin pakersi illatkin töissä niin ei siitäkää ollu lenkittäjäksi.
Kylhän Onni ja Osku tykkää laiskotella, mutta liika on liikaa ilmeisesti niillekin. Aamulla, kun kömmin yläkerrasta alakerran sohvalle oli ulko-oven takana kaksi innokasta ulkoilijaa. Sitte kun ne huomas, ettei TAASKAAN pääse lenkille kömpi ne yläkertaan nukkumaa tai sitte (hyi mua) Onni nukku sohvalla kainalossa ja Osku möllötti ikkunasta pihalle. ;) Siis meillähän koirat EI SAA oleskella sohvalla !

Viikonloppuna meitä..tai siis poikia kävi moikkaamassa Bokseri typy Uni. Oskulla ja Unilla on leikit ihan omaa luokkaa, Onni taas tyytyy seurailemaan sivummalta. On se aika hassun näköstä menoa välillä, kun Uni on niin ketterä ja nopea, ja Osku YRITTÄÄ olla yhtää ketterä ja nopea kuin Uni, ja sitähän meiän köntys ei ole vaikka kuinka yrittää. Voipi olla, että Unista vielä kehkeytyy Oskun best friend, kun näillä näkymillä tyttö on muuttamassa tohon kahen talon päähän.
Varokaa naapurit :D !
Kuulin myös vähä juttua, että Onnillekin olis tulossa samaa koko luokkaa oleva kaveri. Uni saattaa saada kaverikseen ranskanbulldogin..siis melkein samanlainen koiruus, kun Onni on. Vähän tukevampi malli ja pystykorvainen. Toivottavasti bulli löytyy, kun poikien kaverit tuppaa olemaan aika isokokosia, ainakin Onniin verrattuna. Olis sitte Onnillaki sopivaa seuraa :) Eihän tuo Oskukaa tietty korkeudeltaan iso ole, mutta onhan sillä tota massaa...
Oon nyt koittan itseasiassa vähän lihottaa poikaa ja hyvin näyttää onnistuneen. Oskun ruokavalio tällä hetkellä on: keitettyä riisiä / perunaa, kasviksia ja tonnikalaa. Ja aamuisin popsitaan PURINA ONE SENSITIVE nappuloita. Kyllähän se lekuri kehotti syöttää niitä ylikalliita allergia nappuloita, mutta ajattelin nyt kuitenki koittaa tätä halvempaa vaihtoehtoa ja hyvin näyttää pojalle sopivan ja maistuvan. Vois varmaan kokeilla sen tonnarin tilalle jotain lihaakin, mutta sitä tarttee sitte mennä varmaa kattomaa sieltä kennelrehusta (?). Ikinä aikasemmin en oo sielä käynykkää, joten tarttee varmaa pyytää joku seuraks :) Hih, nii onhan sinne niin hurjan pitkä matka ettei yksin uskalla :D