On kyllä nyt pahasti päässy lipsumaa näitten kirjottelun kanssa. Oikeest ei vaan oo ehtiny ja vielä ois tota maalattavaakin.. Plaah ! Eikä nyt hirveemmin olla päästy ruttujen kanssa ulkoilemaankaan, kun joko on liian kuuma tai sataa. Siinä mielessä vartuskellaankin jo syksyä, että päästään tekemään pidempiä lenkkejä. Aah niitä ihania kurakelejä, kun hiekkaa kantautuu kilotolkulla tassuissa sisään ja märkien tassujen jälet paistaa tossa laminaattilattiassa ;)

Ei kestäny Osku kehuja.. vasta yhtenä päivänä puhuin töissä, että mitä kaikkea tuhoa se sai vanhassa kämpässä aikaan, mutta nyt on ollu niiin kiltti poika. No sitte se tässä yhtenä kauniina päivänä oli ihan vähä nakertanu "niitten huoneen" oven karmia.
Osa syyn Oskun tekosista yritin kyllä vierittää ton ukon niskoille, kun ei se ollu poikia käyttäny lenkillä sillä aikaa ku olin itte töissä, heh ;)
Oskusta puheenollen...  On pojan turkki nyt todella hyvässä kunnossa. Ilmeisesti on se ruokavalion muutos auttanu. Aamupalaksi syödään "ruttukoirien" nappuloita, eli purina one sensitve nappuloita, joita saa ihan tavallisesta ruokakaupasta. Eikä ole ees mitään kovin kalliita. Päivällä syödään sitte mitä milloinkin, pääasiassa riisiä, kasviksia, tonnikalaa, jauhelihaa tms.

Ja Onni sitte....syö IHAN MITÄ TAHANSA :D Kaikki menee, millä masu täyttyy ja vaikkei olis nälkäkään slti vois vaikka vähä syödä ! Onnin huomion saa erittäin hyvin herätettyä sanoilla: Nälkä, Syömään, Lenkille :))