Nyt ollaan sitte melkein viikko syöty samoja nappuloita... Alkaa uhkaavasti näyttää siltä, ettei poika suostu niitä kuukautta syömään. Pitää tässä nyt katella ja jos Osku ei todellakaan syö enää ruokaa niin pitää sitte soittaa eläinlääkärille ja kysyä lisä "ohjeita". No kukapa sitä samaa ruokaa söisi JOKA PÄIVÄ ja AAMULLA ja PÄIVÄLLÄ... Ja vielä kun toinen vetää vieressä jotain hyvälle (?) tuoksuvia liharuokia, EPÄREILUA!
Antibiootit oon nyt koittan piilottaa ruuan sekaan, mutta jotenkin ne tuppaa jäämään aina kupin pohjalle ja oon loppujen lopuksi saanu väkisin ne tunkea suusta alas. Nyt aattelin sitte yrittää sitä liotus keinoa... Siis liuotan tabletin  veteen ja ruuan sekaan. Voi Osku parka :(

Alkuviikosta näytti nuo kelitkin jo hyvin lupaaville, mutta ei sitä sitte kauan kestäny.. Maanantaina nautittiin poikien kanssa keväisestä päivästä ja ulkoiltiin oikein urakalla. Toivottavasti saadaan viikonlopuksi ja ensi viikoksi yhtä kivoja ilmoja kun me vietetään talvilomaa :)

Oskulla toi nukkumaan käyminen ei olekaan niin yksinkertainen juttu.. Jos poika yrittää käydä nukkumaan jonkin peiton tms. päälle se pitää möyhiä ensin aivan sekaisin. Siitä operaatiosta ei puutu ähinää ja puhinaa ;)
1370485.jpg
Sitte kun peitto on myllätty ja siirretty ainakin metrin verran toiseen paikkaan on pojan hyvä olla ja vaipua uneen !
1370488.jpg

Onni taas on keksinyt itselleen hyvän lepopaikan. Rahin.. kun ei kerta saa sohvalle tulla niin jotain piti keksiä... Siinä on hyvä vetää tirsat tai katsella ulos ikkunasta.
1370492.jpg
1370494.jpg
Vahti koira :)  (hyvä istuma-asento)