Ei ois enää, kun vähä reilu viikko jouluun.. kyllä sitä on taas odoteltukin. Sitte se taas menee ohi ettei huomaakkaa *<:) Enää ois ruttujen lahjat hommaamatta... mitäkhän niille sitte keksis..hmm..jotain leluja tai herkkuja...tai kenties molempia. Viime viikolla ostin kokeeksi yhen lelun ihan normikaupasta, aattelin kattoa että kauan kestää ennenk se on ihan palasina, mut se taitaa olla vieläkin ihan yhtenä kappaleena, ihme ! Eli joululahjaks vois ostaa lelujakin....

Parin pävän päästä ois sitte OSKU-BOYN synttärit. Pikkuruttuseni täyttää 2-vuotta 17.12,  PALJON ONNEA RAKKAALLE RUTULLENI :) !!!

Sunnuntaina käytiin sitte taas pitkästä aikaa ulkoilemassa Unin ja Lumin kanssa. Tällä kertaa lähettii vähä tohon pidemmälle autojen kanssa. Pittikin tuli, ku aateltii yrittää, että jos se tapaaminen tällä kertaa onnistuis paremmin, kun viime kerralla. Ei se kyllä toiminut nytkään... uskottava se nyt vaan on ettei rutuista ja Pitistä tule frendejä. Harmi, oishan se ollu kiva kun oltas saatu lisää karvakamuja, mutta eihän niitä voi pakottaa olemaan ystäviä.
Unin ja Lumin kanssa oli mukavaa :) Tänään otettiin sitte uusinta tossa vähä lähempänä. Reilu tuntihan siinä taas vierähti. Nyt onki taas kiva lenkkeillä, kun on kuivaa ja puhasta :)

2148474.jpg

2148484.jpg

2148486.jpg
Kaikki yhes koos :) Ruttujengi !

2148487.jpg
Mitä..ai täältä saa NAMEJA ?!!! Namit oli kyllä lähinnä typyille, mutta äkkiä pojatkin sen taskun oppi muistamaan mistä herkkuja tippu, tietenkin..

2148490.jpg
Onni ei ihan pysy Unin vauhissa mukana... ei kukaan pysy.

2148494.jpg
ja nää aasit kokeili rajojaa...josko tää jää meitä kestäis ? No ihme kyllä ja onneks, kesti, ois voinu muuten tulla vähä vilu.

2148496.jpg

2148497.jpg
Kuuma !

Ja sitte vielä ....

2148467.jpg
Miun karvaset lapsoset <3

..ja yksi niistä rakkaista pahan teossa....prr...
2148505.jpg
Toi kukka on oikeesti roikkunu melkein lattiassa asti, mut Justus on ilmeisest sitä mieltä, että sitä on tarvinnu leikata. Enää se ei roiku noinkaa paljo... herkullista ilmeisesti...

Mukavaa joulun odotusta !