Mulla on ollu tässä nyt pari vapaa päivää..ja on sattunu niin mahtavat ilmat, että ne on kulunut pääasiassa poikien kanssa lenkkeillessä. Eilen ajettiin vanhempieni luokse ja lähdettiin siitä äitini ja poikien kanssa lenkkeilemään. Tehtiin sellanen reilu kuuden kilometrin lenkki. Hyvin pojat sen jakso kävellä, mutta kun illalla vein ne vielä uudelle lenkille niin ei enää oikee virtaa tahtonu riittää. Eipä niitä enää koko illassa näkynytkään. Iltalenkin jälkeen molemmat hipsi yläkertaan nukkumaan :)
Tänää sitte lähin poikien kanssa "seikkailemaan" tänne meidän uudelle "kotikylälle". Tässä lähellä on semmonen paikka, kun suortti ja aattelin sitte kiertää sieltä lenkin, kun ei oo tullu ikinä sielläpäin liikuskeltua... Käveltiin semmosta kapeaa hiekkatietä ja mutkan takaa meitä vastaan tuli hevonen. Sen nähtyään Osku meni matalaksi ja yritti ottaa mahdollisimman paljon pakkiaskelia.. Hyvä ettei tullu panta pään läpi, kun se niin yhtäkkiä rupes peruuttamaan. Otin sitte poikaa pannasta kiinni, kun heppa rupes lähestymään, kun ei ollut mitään tietoa miten Osku suhtautuu heppaan. No meiän kovishan oli aivan paniikissa. Hevosen ohi mentyä jatkettiin matkaa, mutta aina silloin tällöin Osku vilkuili taakseen, että seuraako se monsteri kenties meitä :)
On se kyllä hassu tapaus... esittää olevansa kova jätkä, mutta pelkää oikeesti ihan kaikkee ;)
Kaivoin tästä alkuviikosta polkupyöränikin varastosta, kun kesä lähenee...Jeih ! Niille lenkeille tarttee kyl jättää pojat kotiin. Ois pojat ja meikä kumossa, kun koittas niitä pyörän kanssa lenkittää... No onneks nuo rutut on aika helppo väsyttää, kun käyttää ne kerran kunnon lenkillä niin ne ihan mielellään nukkuu loppupäivän ja sitte pääsee itte fillaroimaa !
Semmosta meillä...
                                 Aurinkoista loppuviikkoa !