Nyt on sitte selvitty uudesta vuodestakin, ja ehjin nahoin ;) . Pojat olivat vanhempieni luona hoidossa, kun itse vietimme uutta vuotta toisen siskoni luona vilniemellä. Kävi niinkuin aavistelinkin, OSKU oli pelännyt kovaa pauketta. Yllätyksekseni myös ONNI oli pelännyt... Hyvä, että oli pojilla taas vanha tuttu ja turvallinen hoitopaikka !

Nyt ollaan sitte saatu vähän pakkasiakin, ihanaa, ei enää hurjia määriä hiekkaa sisällä :D ! Tosin muuten vallitsee pienikaunis sekamelska, kun on noita pakattuja ja pakkaamattomia pahvilaatikoita pitkin poikin kämppää. Toivotaan kuitenkin, ettei pakkaset hirveästi enää tuosta nouse, kun muuten ei taas meidän ruttujen kanssa pääse lenkkeilemään. Aamulenkkikin jäi tänään hieman lyhyemmäksi, kun ONNILLA kävi henkeen kova (-10) pakkanen. On sitä sitte kaikenlaisia rajoituksia, kun on tommonen lättäkuono...

Ensi viikolla pojat menevät taas vanhempieni hellään hoivaan, myös JUSTUS-pupu, kun me lähdetään viikoksi egyptin lämpöön :) Sitten kun palataan koti-Suomeen niin viikko eteenpäin ja olisi muutto. Taitaa pojatkin aavistaa, että jotain on tekeillä (tai ainakin ONNI) kun pakkailen laatikoita niin se tepastelee ympäri kämppää ihan ihmeissään. OSKU vaan tyytyy syömään niitä pakattuja pahvilaatikoita, kun on ONNIN kanssa kahdestaan kotona.. termiitti ! Jännä nähdä miten pojat suhtautuvat uuteen kotiin, kun tämä on ollut molemmille ainoa.. ainakin tulee enemmän tilaa temmeltää :)
..nyt täytyy valmistautua töihin lähtöön, plaah !! Mieluusti jäisin sisälle lämpimään viltin alle, rutut kainalossa ;)

1133140.jpg