Pitkästä aikaa pääsee kirjottelemaan, kun on saatu netti toimimaan ja muutto suoritttua. Onhan noita laatikoita vielä vaikka kuinka ja paljon, mutta edes olkkari ja keittiö näyttää jo siltä miltä pitääkin :)

Pojat ovat kotiutuneet hyvin.. olihan ne alussa tietysti ihan ymmällään, kun roudattiin ne tänne remontin keskelle, mutta ei mitään kummempaa ollut niissä havaittavissa. Pahin ongelma niille varmaan on se kun ei saa enää tulla sohvalle ! Tai en nyt tiedä onko se OSKULLE niinkään hankalaa, mutta ONNI yrittää..vois sanoa, että joka päivä luikahtaa sohvalle nukkumaan :) Onhan se tietty niistä outoa, kun ennen sai olla sohvilla, mutta nyt kun on tuo valkonen sohva niin yritetään pitää pojat lattialla. Ollaankin nyt pidetty niitä yläkerrassa, kun ollaan molemmat töissä. Mikäs niiden siellä on ollessa, kun on sänky ja sohva missä voi loikoilla ;) ja rapussa ikkuna mistä pääsee seurailemaan mitä ulkona tapahtuu.

Jäi tossa remontin ja muuton aikana vähän nuo ulkoilutkin vähemmälle poikien kanssa.. Nyt ollaankin sitte yritetty lenkkeillä ja ulkoilla enemmän. Paljon kivempi on käydä nyt lenkkeilemässä, kun on uusia ja ehkä vähän "tuntemattomiakin" paikkoja missä tulee ulkoiltua. Tallinmäellä kun tiesi jo kaikki kadut ja polut ulkoa niin alko käymään jo vähän tylsäksi ;) Käytiin me tossa maanantaina Sinin ja JOPEN kanssa mettässäkin lenkkeilemässä.. Heh, joutu pojat koville, kun Sini vei meidät semmoseen "rämeikköön" että joutu pojat tekemään työtäkin sen eteen että päästiin eteenpäin.. ONNI piti nostaa ojan yli ja siitä huolimatta se sai toisen tassunsa uitettua ojassa....nii, ei se oo niin helppoa, kun on niin lyhyet tassut, eikä muutenkaan ole mikään kaikista ketterin kaveri..varsinkaan OSKU :D

Kuvia en saa nyt valitettavasti laitettua, kun kameran johto (monen muun asian lisäksi) on edelleen jossain laatikon pohjalla, enkä ole sitä vielä löytänyt. Nyt meen ajamaan nuo rutut tuolta sohvalta ales (prkl!) ja lähden töihin ..