Ajattelin nyt kertoilla vähän noista meiän pojista.
ONNI oli todella helppo hauvavauva. Oppi tosi nopeesti sisäsiistiksi, eikä oikeesaan saanut mitään pahempia tuhojakaan aikaa. Ainut näkyvä tuho minkä ONNI on saanut aikaan on meidän sängyn pääty. Sitä se oli joku kaunis ilta kotona yksinään ollessaan nakerrellut, mutta senhän sai peitettyä päiväpeitolla.. ;)  Terveenäkin tuo pikkuruttunaama on pysynyt. Joskus on ollut joku silmätulehdus mikä tuli juhannuksena mökillä, mutta siihen ne sitte melkein jääkin.
OSKU taas on ollut melkeimpä ONNIN vastakohta. OSKUN hampaiden kohteeksi on joutunut tähän mennessä mm: olohuoneen pöydän kulmat, eteisen lipasto, parit tossut, tietokoneen piuhoja ym. Kyllä se nyt jo alkaa rajoittamaan tota tuhoamistaan, mutta jos on pidempiä aikoja yksin niin eteisen lipasto maistuu edelleen ! Pitää vielä jonkin aikaa odotella että viittii ostaa uutta. Sisäsiistiki oppiminenkin kesti OSKULTA huomattavasti paljon kauemmin kuin ONNILTA. Molemmat rodut ovat todella itsepäisiä, mutta välillä tuntuu että OSKU vie voiton kaikista !

Mutta kaikista saamistaan tuhoista huolimatta on ne vaan niin ihania ;) , semmosia rakkauspakkauksia !!!


Tässä vielä pari kuvaa OSKUN tuhoista
898735.jpg   898739.jpg

(koitan kovasti väkertää näiden sivuje parissa, mutta vielä on vähän "ummikko" noissa muokkaushommissa. Eiköhän tämä tästä.. )