Leipuritonttuja
1113149.jpg
....ja ONNI innokkaana apulaisena ;)
1113153.jpg

Tänään hain heti aamusta siskoni lapset leipomaan joulupipareita mammalle. Siitä on tullut jo melkein joka jouluinen perinne. Pojat oli tietenkin mukana, ONNI pyöri leipureiden ympärillä ja OSKU keskittyi pökkimään meitä milloin minkäkinlaisella lelulla. Sai rututkin maistaa joulupiparia... taisi olla OSKUN ihka ensimmäinen joulupipari, hyvin maistui :) . Kun oli piparit leivottu ja koristeltu käytiin vielä Teemun äitillä kuusankoskella syömässä ja morjestamassa SAKUA. Nyt sitä sitten juhlistetaan itsenäisyyspäivää kotona kynttilän valossa. Samalla sivusilmällä katselen linnanjuhlien pukuloistoa.

ONNIN tassukin on saatu kuntoon. Onneksi meni ohi niillä lääkkeillä. Kaipa se sitten oli vaan venähtänyt tai jotain, tiedä tosta pikkutohelosta missä sen oli satuttanut. Lauantai-ilta meni nukkuessa, mutta sunnuntaina voitiin jo paljon paremmin. Välillä kun poika muisti, että sai "speciaalikohtelua" kun oli edellisiltana ollu pipi yritti näyttää hurjan avuttomalta ja kipeältä. Kipeästä tassusta ei ollut taas tietoakaan kun bokseritypy UNI kävi kyläilemässä. Se tyttö oli tavan energiapaketti..vauhtia riitti ! Sai pojat, sekä poikien lelut kyytiä ;) Hassuin juttu oli se kun UNILTA yritettiin ottaa pois semmoista pikkunallea niin tyttö hädissään nielaisi pehmolelun :D . Ei se tietysti iso ollut, mutta kuitenkin, huvittava tapaus.
1113165.jpg
UNI

Tiistaina pojat olivatkin isäni luona hoidossa koko päivän, kun itse olin äitini kanssa Tallinnassa ostosmatkalla. Aika rankkareissu, kun lähtö oli jo aamulla klo.04.10 ja paluu vasta yöllä. Tuli osteltua vähän juomia ja joululahjoja. Hauska yllätys alkumatkasta oli se kun voitettiin (tai siis äitini voitti) meno-paluuhytin ja aamupalan+illasruoan johon kuului ruoat ja juomat, oli olutta ja viiniä ym. :) Tuli ainakin hyvin syötyä..ja juotua ;)..ja tietysti shoppailtua !
Keskiviikkona painoi vielä pieni väsymys, mutta tuli käytyä kuitenkin vielä kaupoilla ja siivottua. Illalla uni kyllä sitten tulikin jo yhdeksän jälkeen..
Huomenna oliskin sit jo taas perjantai. Plaah, työpäivä..no onneks on kuitenkin iltavuoro ja pääsee silti jo seitsemän jälkeen kotiin. Viikonlopuksi ei toistaiseksi ole mitään suunnitelmia. Ainoastaan olisi tarkoitus käydä Bastionissa joulutorilla muuten voisi viettää rauhallisen kotiviikonlopun :) !?

      * HAUSKAA VIIKONLOPPUA*

1113194.jpg1113211.jpg
Saisko ees yhen piparin?!                         Tontut tanssii....