Nyt ois sitte pääsiäinen ja tuparit takanapäin. Partyt sujui hienosti ja mökki on edelleen pystyssä :) Tällä kertaa pojat olivat Teemun mummin ja papan hoivissa. Mielummin hankki niille hoitopaikan, kun piti niitä täällä hälyn keskellä ja oli pari vieraista allergisiakin karvatassuille.

Eilen käytiin kyläilemässä Pitbull- tyttö Pitin luona (ilman poikia) Tyttö on kahdeksan kuukauden ikäinen ja aivan hurja hulivili. Tarkoituksena olisi järkätä viikonlopulle treffit meidän ruttujen ja Pitin kesken jos vain ilmat sallii. Sen verran vallaton tapaus tyttö oli, että parempi tavata jossain ulkosalla missä voi riehua mielin määrin, eikä tartte koko ajan varoa että jotain hajoaisi. Toivotaan, että saadaan treffit aikaiseksi :)

Eilen kun istutti olkkarissa ja kateltii telkkaria, ni Osku havaitsi sohvan alla jotain mielenkiintosta... Aluks en ite huomannu mitään, mut löytyhän sieltä pieni pallo. Sen löydön jälkeen Oswald istuki sitte melkee loppuillan sohvan edessä ja haukku. Välillä röhnötti mahallaan ja koitti saada tassullaan sieltä jotain pois. Ei siellä kyllä mitään ollu. Sama "rituaali" näyttää jatkuvan tänäänkin. Tossa toi ruttu makaa ja tuijottaa sohvan alle..ja haukkuu! Pitemmän päälle hiukka raivostuttavaa !!! Mitä lie luulee löytävänsä, kun tänään oon siivonnukki ni ei siellä varmasti mitään ole ! Onni on jo ihan ihmeissään, että mikä hätä Oskulla on ja koittaa kaiken aikaa vängätä syliin. Tossa toi nyt tyytyväisenä ton ukon sylissä röhnöttää :) Ois se kyl kiva välillä tietää mitä noittenki päässä liikkuu ?!

..ja kuvii...

Tänne mä aina meen jemmaa, kun multa koitetaa putsata poimuja tai korvia tai leikata kynsiä... Ei tartte olla kun pumpulipallo kädessä niin bullipoikaan saadaan vauhtia ;)
1408075.jpg

Juna :)
1408084.jpg

Painimatsi
1408098.jpg
1408126.jpg
1408138.jpg