Surffailin just netissä, erilaisilla keskustelupalstoilla koiruuksiin liittyen ja eksyin sieltä sitte nettikauppoihin. Tarkotuksena ei ollut kyllä ostaa mitään, mutta eksyin sellaisille sivuille kun PETPARK.fi  ja sieltä sitte löytykin kaikkea kivaa :) Tilasin ONNILLE uuden kaulapannan ja hihnan..samaa sarjaa tietysti ;) Molemmat ovat ruskeaa nahkaa missä on kultaisia niittiluita. Kyllä kohta kelpaa ONNIN lenkkeillä ! Ne kyllä tuli ihan tarpeeseen, kun vanha hihna alko kulumaan poikki ja kaulapanta oli jo poikki,mutta oli vielä ihan käyttökelpoinen. Olen jo jonkin aikaa etsinyt pojalle uutta pantaa ja hihnaa, mutta valikoima tuntuu olevan aika suppea ainakin paikallisissa liikkeissä..vai olenko kenties kulkenut puolinukuksissa enkä ole huomannut...?! Ja mun mielestä tossa nettikaupassa oli paljon edullisemmat hinnatkin, kun noissa liikkeissä missä olen vieraillut. No jokatapauksessa ajattelin jo yhtenä päivänä, että pitää lähteä Tallinnaan  asti ostoksille, kun siellä on ollut kivan näkösiä pantoja ;) (halvat hihnat ja pannat olis taas tullu joo....)
Olishan siellä PETPARKISSA ollut OSKULLEKIN vaikka mitä kivaa..mahtavan kokosia massiivisia pantoja ym. mutta niissä sitte on se hintakin paljon mahtavampi, kun tarttee vähän isompaa kokoa kun ONNILLE ;) Ja OSKULLA on ihan hyvä kaulapanta, mutta oishan sitä kiva ostella aina kaikkea uutta pojille.

Mä jatkan nyt tätä alkavan flunssan minimointia..tarkottaa teetä ja makoilua viltin alla... Ei nyt voi tulla kipeeksi, kun pitää saada remontit valmiiksi, ja tarttee alkaa jo miettimään tupareitakin kun niihin on enää vähän reilu viikko :)