Tässä kuvassa kohtaa OSKU ja JUSTUS. Yleensä JUSTUS on vapaana esim. pesuhuoneessa, kun ei oikee oo ollut tietoa miten OSKU reagoi valloillaan loikkivaan pupuun,mutta tällä kertaa OSKU yllätti vaatehuoneen kautta..
990883.jpg
..ihan hyvinhän se meni, ei OSKU pitänytkään JUSTUSTA välipalanaan vaan nuoli toista ihan kiltisti.... Ei oikein saanu parempaa yhteiskuvaa, kun parivaljakko meni niin lujaa eteepäin.

Tässä kuvassa ONNILLA on päällään viime jouluna saatu neule. Muuten tosi kiva ja söde, mutta vähän pinkee..(tai ONNI pullee ;)
990892.jpg

..enää ei paita ollut ONNISTAKAAN kiva, kun SINI laittoi vielä hupun päähän...
990898.jpg
Tässä melkein kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa :D !

Mitäs me "veljekset"....
990926.jpg

Tässä vielä OSKU ja lempparilelu, eli köysi ! Sitä pitäs vetää vähän väliä.. ja jos siihen leikkii rupeaa ei sitä niin vaan lopetetakkaan, kun kaveri jaksaa vaikka koko illan ! Jos leikin lopettaa kesken pitää OSKU kyllä huolen, että hänet huomataan.. Se tulee tökkimään märällä köydellään ja josei sekään auta saattaa herra vaikka vähän vinkua ja haukkua, että joku leikkisi.. (en ollutkaan ennen kuullut OSKUN vikisevän,mutta yhtenä iltana leikitti niin hirveen paljo, että oli ihan pakko "itkeä", että saisi jonkun leikkikaveriksi)..eikä siinä sitten muu auttanut kun vetää ja vetää...ja vetää.. 
990954.jpg
Leikitäänkö ?!