No nyt se on sitte taas ohi.. joulu siis ! Sitä aina vuoden odottaa, että olisi joulu ja pari kuukautta hössöttää ennen sen tuloa, sitte se menee ettei edes huomaa. Tänä vuonna joulutunnelmaa hieman latisti nuo ilmat mitkä eivät olleet mitenkään jouluiset, masentavat ennenmminkin. No oli kuitenkin ihan mukavaa. Aattona oltiin syömässä vanhempieni luona ja joulupäivänä teemun isän luona. Oltiin ilmeisesti oltu kilttejä tänä vuonna, kun pukki toi niinkin paljon lahjoja :) Pojatkin saivat vaikka ja mitä. Hurrjan paljon kaikenlaisia nameja ja muutamia leluja. Yllätyksekseni OSKU ei reagoinut joulukuuseen, eikä lahjoihin mitenkään. Oli poika aluksi ihan ymmällään, kun sai ensimmäisen pakettinsa, mutta kyllä se idea siitä sitten OSKULLEKIN valkeni :) Onni taas oli ihan mahdoton, taisi muistaa edelliset joulunsa.. Pikkuherra oli vähän väliä kuusen alla tutkailemassa paketteja !
Pojat sai:
-yhteensä ainakin kolme lelua (yhden osku hajotti jo heti aattona :)
-molemmat omat luut, siis kunnon luut, missä oli  vielä vähän syömistäkin
-tavallisia puruluita ja rouheluita
-"ärräpussit", missä oli nameja ja lelut
-hammasharjoja
ym.

Jouluruokaakin pojat maistovat, ei tainnu olla poikien suosikki ruokaa muu kuin se kinkku :) . Kyllä ne laatikotkin alas meni ja siltä tuo ONNI on sitte tuoksahdellutkin pari päivää, että on lanttulaatikkoa ja herneitä tullut syötyä :)

Nyt sitte odotellaan uutta vuotta ! Koitan ehtiä kirjotella kuulumisia, mutta nyt pitää ruveta pakkailemaan jo muuttoa varten ja viikko vierähtää etelän lämmössä :)

     Rauhallista uutta vuotta !

1162464.jpg
Mä vaan vahdin näitä paketteja !

1162468.jpg
Mitäs täältä löytyy ?

1162476.jpg
OSKUN eka oma joululahja